Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Innovatieve Content Creator / SEA - SEO Expert (M/V)

INNOVATIEVE CONTENT CREATOR / SEA - SEO EXPERT (M/V)

Qontact breidt uit! Een uniek Qoncept met een jeugdig en enthousiast netwerk dat zijn hoogtepunt heeft bereikt in Limburg. Je zou ook kunnen stellen dat we een beetje gek zijn en dat zijn we ook. Gek op de conversie die we brengen voor elke klant, zowel online als offline. Net door onze innovatieve aanpak zijn we voor élke ondernemer de ideale strategische partner én bieden we een Qoncept om U tegen te zeggen. Sta jij te springen om je creativiteit in woorden te uiten? Ben je een punctuele creatieve duizendpoot? Ben je spontaan en commercieel onderbouwd? Social mediastrategieën ken je als geen ander? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zoeken een gemotiveerde en enthousiaste collega-Qontacter. Overvallen jouw content skills, SEO – SEA expertise elke ondernemer meteen? Dan ben je bij Qontact aan het juiste adres!

Functie

Als Spontane Content Creator / SEA - SEO Expert zorg jij voor een daadkrachtige online positie. Qontact in de spotlight te plaatsen en hierdoor onze klant-ondernemers op de juiste manier naar buiten te brengen, dit zowel in de offline en online wereld. Social mediakanalen zoals Facebook, Linked-In en Instagram ken je als geen ander! Je houdt de vinger aan de pols bij ons twee jaarlijks magazine in regio Limburg en Kempen, alsook breng je de eindredactie tot een goed einde. Je kan zelfstandig en punctueel werken en je creatief brain staat niet stil. Je bouwt een hechte band op met klanten, bent een vlotte babbelaar wat jou helpt om no -nonsensverhalen neer te pennen.

Kundigheid

Je beschikt over relevante werkervaringen. Je bent in staat om reportages, SEO – SEA campagnes vakkundig uit te werken en zo de behoefte te analyseren van het Qontact doelpubliek. Aanvullend volg je alle redactionele reportages op én zorgt voor no nonsensverhalen. Evenals laat je onze social media tekstueel uitblinken. Je bent resultaat- en oplossingsgericht ingesteld, waardoor voor de klanten alles op wolkjes verloopt.

De Qontact mindset

Je langetermijnvisie is vanzelfsprekend, net zoals je klantgerichtheid. Je hebt goede telefonische kwaliteiten, waardoor de klant van mijlen ver je positieve vibes voelt. Je bent een echte adviespartner – content creator. Basiskennis van programma’s zoals Word, Excell en Adobe kennen geen geheimen voor je. Daarbuiten ben je een rasechte teamplayer met lef, je teamgenoten kunnen altijd op je rekenen. Je nieuwsgierigheid en enthousiasme stelt de klant altijd centraal. Je beschikt over voldoende toewijding en focus, wat jou plaatst in een expertstatus. Tot slot kan je ook een portie gekheid voorleggen.

Jouw verwachtingen vervuld

Wij bieden jou een uitdagende en flexibele job met een langetermijnvisie in een jong en dynamisch team dat zich nog volop aan het ontwikkelen is. Je krijgt een gevarieerde job en wordt voltijds aangenomen.

Qontact

Wie zijn wij? De zakelijke nieuwe generatie die jou graag met open armen ontvangt. En hoe kan je dan het best Qontact met ons opnemen? Door je CV en motivatiebrief te mailen naar info@qontact.be naar Debbie Stas.