Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Creatieve Marketeer / Event Manager (M/V)

SPONTANE COMMERCIËLE NETWERKER
Qontact breidt uit! Sta jij te springen om collega-ondernemers samen te brengen? Ben je graag het aanspreekpunt voor ondernemers? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zoeken een persoon die zijn mannetje kan staan en niet bang is om een grote groep toe te spreken. Positieve ingesteldheid is zeker een pluspunt om ons zo tot het volgende niveau te tillen. Vallen mensen direct voor jou charmes? Weet je van aanpakken? Dan ben jij al zeker een geschikte kandidaat!

Functie

Als Mondige commerciële adviseur draag je de verantwoordelijkheid om de juiste ondernemers met elkaar in Qontact te brengen. Je bouwt een hechte band op met je klanten en bent bereid hun vertrouwenspersoon te zijn op ieder moment van de dag. Je bent een vlotte babbelaar wat jou helpt om te onderhandelen. Je gebruikt je organisatorisch vermogen om events structureel te organiseren. Tijdens deze diverse gelegenheden zal je de klanten op een kwalitatieve manier begeleiden.

Kundigheid

Je beschikt over een eerste sales ervaring. Je bent in staat om je klantenbezoeken voor te bereiden en de behoefte van je klanten te identificeren. Nadien ben je bereidt om deze klanten zorgvuldig op te volgen en je kan de bestaande klanten voldoende ondersteuning bieden. Evenals op evenementen zelf kan je je mannetje staan en zorgen dat alles correct verloopt. Je bent resultaat- en oplossingsgericht ingesteld, waardoor voor de klanten alles op wolkjes verloopt.

De Qontact mindset

Je langetermijnvisie is vanzelfsprekend, net zoals je klantgerichtheid. Je hebt goede telefonische kwaliteiten, waardoor je de klant al kan overtuigen dankzij je positieve ingesteldheid vanop een afstand. Je bent een echte ondernemer, sparringpartner en adviespartner op vlak van diverse sales strategieën. Je bent een teamplayer met lef, je teamgenoten kunnen altijd op je rekenen. Je nieuwsgierigheid en enthousiasme stelt de klant altijd centraal. Je beschikt over voldoende toewijding en focus, wat jou plaatst in een expertstatus. Tot slot kan je uiteraard uitstekend netwerken.

Jouw verwachtingen vervuld

Wij bieden jou een uitdagende en flexibele job met een langetermijnvisie in een jong en dynamisch team dat zich nog volop aan het ontwikkelen is. Je krijgt een gevarieerde job en wordt voltijds aangenomen. We bieden jou de mogelijkheid om je eigen regio uit te bouwen met je eigen team! Je werkt aan de hand van een competitief salaris in loondienst.

Qontact

Wie zijn wij? De zakelijke nieuwe generatie die jou graag met open armen ontvangt. En hoe kan je dan het best Qontact met ons opnemen? Door je CV en motivatiebrief te mailen naar sven@qontact.be naar Sven Van der Meiren.


CREATIEVE MARKETEER / EVENT MANAGER
Qontact breidt uit! Een uniek concept met een jeugdig en enthousiast netwerk dat zijn hoogtepunt heeft bereikt in Limburg. Sta jij te springen om je marketing skills los te laten? Ben je een punctuele creatieve duizendpoot? Ben je spontaan en commercieel onderbouwd? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zoeken een gemotiveerde en enthousiaste collega-Qontacter. Vallen mensen direct voor jou charmes? Weet je van aanpakken? Dan ben jij al zeker een geschikte kandidaat!

Functie

Als Creatieve Marketeer / Event Manager draag je de verantwoordelijkheid om Qontact in de spotlight te plaatsen en hierdoor onze klant-ondernemers op de juiste manier naar buiten te brengen, dit zowel in de offline en online wereld. Social media en marketingcampagnes opstellen kan je als geen ander! Je houdt de vinger aan de pols bij ons twee jaarlijks magazine in regio Limburg, alsook Kempen. Je kan zelfstandig en punctueel werken en je creatief brain staat niet stil. Je bouwt een hechte band op bij event locaties en organiseert elk event van a tot z. Je bent een vlotte babbelaar wat jou helpt om te onderhandelen. Je gebruikt je organisatorisch vermogen om events structureel te organiseren.

Kundigheid

Je beschikt over een bachelor Marketing / Event Management. Je bent in staat om marketingstrategieën vakkundig uit te werken en zo de behoefte te analyseren van het Qontact doelpubliek. Hierop aanvullend ben je bereidt om commerciële afspraken te maken met potentiële event locaties en deze te onderhouden. Evenals op evenementen zelf kan je je mannetje staan en zorgen dat alles correct verloopt. Je bent resultaat- en oplossingsgericht ingesteld, waardoor voor de klanten alles op wolkjes verloopt.

De Qontact mindset

Je langetermijnvisie is vanzelfsprekend, net zoals je klantgerichtheid. Je hebt goede telefonische kwaliteiten, waardoor de klant van mijlen ver je positieve vibes voelt. Je bent een echte adviespartner op vlak van diverse marketingstrategieën. Basiskennis van programma’s zoals Photoshop, Word, Excell en Adobe kennen geen geheimen voor je. Daarbuiten ben je een rasechte teamplayer met lef, je teamgenoten kunnen altijd op je rekenen. Je nieuwsgierigheid en enthousiasme stelt de klant altijd centraal. Je beschikt over voldoende toewijding en focus, wat jou plaatst in een expertstatus. Tot slot kan je uiteraard uitstekend contacten leggen.

Jouw verwachtingen vervuld

Wij bieden jou een uitdagende en flexibele job met een langetermijnvisie in een jong en dynamisch team dat zich nog volop aan het ontwikkelen is. Je krijgt een gevarieerde job en wordt voltijds aangenomen. Je krijgt een wagen ter beschikking gesteld om je vlot te verplaatsen naar de nodige locaties.

Qontact

Wie zijn wij? De zakelijke nieuwe generatie die jou graag met open armen ontvangt. En hoe kan je dan het best Qontact met ons opnemen? Door je CV en motivatiebrief te mailen naar sven@qontact.be naar Sven Van der Meiren.