Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Vacatures

COPYWRITER I EINDREDACTEUR

Wegens positieve groei zoekt Qontact een creatieve Copywriter I Eindredacteur die foutloze content bedient om onze klanten succesvol in de picture te plaatsen. Hecht jij waarde aan een goed opgebouwde tekst? Kan jij je creatieve pen niet bedwingen? Dan ben jij bij Qontact op de juiste plaats!

Functie

Als Copywriter I Eindredacteur ben jij verantwoordelijk over het Qontact business magazine wat twee keer per jaar in de Limburgse zakenwereld ligt te schitteren. Je denkt creatief mee over lay-out, volgt het magazine van a tot z mee op en schrijft aantrekkelijke content om de klant zijn verhaal op een unieke stijlvolle wijze naar buiten te brengen. Je bent een echte out of the box denker en neemt het creatieve aspect van copywriting binnen Qontact onder de loep.

Wie ben jij

- Je beschikt reeds over een copywriting ervaring
- Je bent een people person en vertaalt een verhaal in no time neer op papier
- Out of the box denken staat volledig op je lijf geschreven
- Je bent kritisch voor jezelf
- Je hebt voeling met de zakenwereld

Wij bieden

Een uitdagende en vooral creatieve job met een langetermijnvisie in een jong en dynamisch team die volop in ontwikkeling is. Je werkt als zelfstandig ondernemer aan de hand van een competitief salaris en/of in loondienst is bespreekbaar.Sales Consult I Event planner

Wegens positieve groei zoekt Qontact een rasechte Sales Consult I Event Planner voor haar klanten nog beter te bedienen. Ga jij elke uitdaging blindelings met beide voeten vooruit aan? Hecht jij waarde aan een goed Qontact met je klanten? Dan ben je bij Qontact op de juiste plaats! Wij zoeken een positief ingestelde persoon met een portie lef, dit is een essentieel element om vooruitgang te boeken binnen ons dynamisch bedrijf!

FUNCTIE

Als Sales Consult I Event Planner draag je een verantwoordelijkheid om de juiste ondernemers met elkaar in Qontact te brengen én dien je zelf aan de hand van dit je klantenportefeuille uit te bereiden, dit in combinatie met het plannen van unieke events. Je bouwt een hechte band op met je klanten, dit aan de hand van een langetermijnsvisie en speelt zo in op hun noden en behoeften. Je benut je volledig netwerk en kijkt ook naar (nieuws-) media-oplossingen. Verder woon je op regelmatige basis Qontact events bij en help je mee met de structuele organisatie hiervan. Tijdens deze diverse gelegenheden zal je de klanten op een kwalitatieve manier begeleiden.

Wie ben jij

- Je beschikt over een eerste sales ervaring en bent eventueel in bezit van een zakelijk netwerk
- Je beschikt over een go-getters mentaliteit
- Een lange termijnvisie is vanzelfsprekend
- Je bent een echte ondernemer, sparringpartners op vlak van diverse marketing en sales strategieën
- Je bent een teamplayer met lef, durf en je bezit een gun factor
- Je bent zeer klantgericht en kan uitstekend netwerken

WIJ BIEDEN

Een uitdagende job met een langetermijnvisie in een jong en dynamisch team die volop in ontwikkeling is. We bieden groeimogelijkheden om je eigen regio uit te bouwen met je eigen team! Je werkt als zelfstandig ondernemer aan de hand van een competitief salaris en/of in loondienst is bespreekbaar.

WIE IS QONTACT

Qontact is een uniek concept, met een jeugdig netwerk vol enthousiasme, vaker genoemd naar ‘de nieuwe zakelijke generatie’. Meer info op www.qontact.be!

Stuur je CV, motivatiebrief + foto naar info@qontact.be.