Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Vacatures

COPYWRITER I EINDREDACTEUR

Wegens positieve groei zoekt Qontact een creatieve Copywriter I Eindredacteur die foutloze content bedient om onze klanten succesvol in de picture te plaatsen. Hecht jij waarde aan een goed opgebouwde tekst? Kan jij je creatieve pen niet bedwingen? Dan ben jij bij Qontact op de juiste plaats!

Functie

Als Copywriter I Eindredacteur ben jij verantwoordelijk over het Qontact business magazine wat twee keer per jaar in de Limburgse zakenwereld ligt te schitteren. Je denkt creatief mee over lay-out, volgt het magazine van a tot z mee op en schrijft aantrekkelijke content om de klant zijn verhaal op een unieke stijlvolle wijze naar buiten te brengen. Je bent een echte out of the box denker en neemt het creatieve aspect van copywriting binnen Qontact onder de loep.

Wie ben jij

- Je beschikt reeds over een copywriting ervaring
- Je bent een people person en vertaalt een verhaal in no time neer op papier
- Out of the box denken staat volledig op je lijf geschreven
- Je bent kritisch voor jezelf
- Je hebt voeling met de zakenwereld

Wij bieden

Een uitdagende en vooral creatieve job met een langetermijnvisie in een jong en dynamisch team die volop in ontwikkeling is. Je werkt als zelfstandig ondernemer aan de hand van een competitief salaris en/of in loondienst is bespreekbaar.

WIE IS QONTACT

Qontact is een uniek concept, met een jeugdig netwerk vol enthousiasme, vaker genoemd naar ‘de nieuwe zakelijke generatie’. Meer info op www.qontact.be!

Stuur je CV, motivatiebrief + foto naar info@qontact.be.