Blijf up-to-date van het Limburgse en Kempense ondernemerslandschap? Let’s Qonnect

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*

 • 1

  Magisch netwerk

  Ondernemers ontmoeten. Leads vinden en binden. Inspiratie opdoen. Dààr staat ons magisch netwerk voor. Het is stevig geworteld in Limburg en vertakt tot in de Kempen. De sleutel van zijn spectaculaire groei? Een doelgerichte visie. Onze one-on-one matchmakers hebben een netwerk opgebouwd dat de ondernemer vooropstelt. Qontact vormt de ideale ontmoetingssplaats voor talentvolle bedrijfsleiders met goesting in ondernemen. Voor netwerkers die houden van een directe aanpak.

 • 2

  Magisch e-concept

  Ons netwerk en magazine zijn één, online marketing is twee. De beproefde e-marketingstrategieën van Qontact bevatten top content van de bovenste plank. Wij bieden u een fenomenaal digitaal bereik op social media en verspreiden uw content onder de juiste doelgroepen. Uiteraard SEO- en SEA-geoptimaliseerd, goed voor een maximale exposure in B2B en B2C. Bovendien brengen we uw verhaal naar buiten via grootschalige mailings en een voor staan. Bovendien brengen we uw bedrijf online in beweging door middel van uitgekiemde bedrijfsvideo’s en 3D visulaties. Van targeting gesproken!

 • 3

  Magisch magazine

  Van creatieve tool tot zakelijke bijbel. Iedereen heeft er de mond van vol: Qontact business magazine is een
  van bedrijven zoals dat van u. Een brede waaier aan zakelijk nieuws dat we niet alleen verspreiden over de hotspots in de regio, maar dat ook bij de ondernemers zelf op het bureau plot. Dààr waar de beslissingen worden genomen.

Meet the Q-team

SALES
TEAM

Joris SmetsQommerciële netwerker‘Niet geschoten is altijd raak’ Qharmevolle jeugdige wolf of wallstreet

Sven Van Der MeirenQaptain Sales director‘Pintje?’ Motiverende Qommandant met enorme sales bacteriën

marketing
Team

Gilles GybelsEvent-en marketingmanager‘Oh Maman’ Spontante Qonceptontwikkelaar en Qreatieve out-of-the-box thinker

Debbie StasQ-Founder‘Hallelu-JA, zeker wel!’ ‘Inspirerende Qreatieve leider met Qachet’