Blijf up-to-date van het Limburgse en Kempense ondernemerslandschap? Let’s Qonnect

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*
 • 1

  Magische inkijk

  Goesting om kennis te maken met professionals? Qontact matcht jou als particulier met spraakmakende ondernemingen. Op een unieke en exclusieve manier. Ontdek de all-in-one bedrijfsfiches op onze website. Bekijk de boeiende videostories waarbij bedrijven online tot leven komen. Laat je inspireren door de spectaculaire 3d-visualisaties en beleef het windowshoppen vanuit je sofa. Simpelweg: krijg een magische inkijk in de wereld van ondernemers.

 • 2

  Magisch netwerk

  Qontact is ook de place to be voor particulieren. In ons magisch netwerk ben jij de juiste persoon op de juiste plaats. Op zoek naar een kwalitatieve dienstverlener? Iemand die jou effectief kan servicen? Dan nemen wij je mee op een onvergetelijke customer journey. Tijdens deze reis kom je alles te weten over het bedrijf van je voorkeur. Bovendien leg je op ons ondernemersplatform vlotjes de juiste Qontacten. Persoonlijk matchen met een professional was nog nooit zo gemakkelijk!

 • 3

  Magische vacatures

  De kers op de taart? Qontact staat bekend als het opstapje naar de ideale werkgever. Wij geven jou toegang tot magische vacatures. Jobaanbiedingen die je voor geen geld wilt missen. Kick je op een nieuwe challenge? Wil je aan de slag gaan in een bedrijf waar jij het verschil kan maken? We zijn heel benieuwd naar wie jij bent. En brandend nieuwsgierig naar wat jij in de vingers hebt. Ontdek hier meer en laat van je horen!

Meet the Q-team

SALES
TEAM

Joris SmetsQommerciële netwerker‘Niet geschoten is altijd raak’ Qharmevolle jeugdige wolf of wallstreet

Sven Van Der MeirenQaptain Sales director‘Pintje?’ Motiverende Qommandant met enorme sales bacteriën

marketing
Team

Gilles GybelsEvent-en marketingmanager‘Oh Maman’ Spontante Qonceptontwikkelaar en Qreatieve out-of-the-box thinker

Debbie StasQ-Founder‘Hallelu-JA, zeker wel!’ ‘Inspirerende Qreatieve leider met Qachet’