Qontact Q Experience at Glo'art

Limburg

Qontact Q Experience at Glo'art

Een canvas van formaat, beklad met Qwalitatieve Qontacten was het resultaat van onze tweede Q Experience in het verbluffende kunstpark van Glo'art!

Natuur, Qultuur én ondernemen? De ideale mix voor een succesvolle netwerkmiddag! Opnieuw een geslaagde editie mede dankzij Glo'art!

Locatie: Glo'art Kerckemstraat 24 - 3620 Lanaken

Limburg

Qontact Q Seminarie at Van Havermaet

Educatief ontmoeten stond gisteren centraal op onze eerste Q Seminarie. In samenwerking met Van Havermaet brachten wij onze ondernemers samen om zinvolle Qontacten te leggen in Qombinatie met interessante topics. The perfect match om steeds up-to-date te zijn!

Wil jij ook op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen? Dit in Qombinatie met Qwalitatieve Qontacten? Vervoeg je dan zeker bij onze zakelijke familie. Meer info via info@qontact.be.

Locatie: Van Havermaet Diepenbekerweg 65 - 3500 Hasselt

Qontact Q Seminarie at Van Havermaet
Qontact Q Dinner at Table'o

Limburg

Qontact Q Dinner at Table'o

À Table'o: Een Q Dinner van formaat? Die konden onze ondernemers afgelopen week vinden bij Daniela & Mitchell. Zinvolle Qontacten én pure Qulinaire verwennerij!

Ook goesting in zo'n Qulinaire Qreaties die je zintuigen prikkelen? Schuif je voeten dan onder tafel bij Table’O Mitchell & Daniela of vervoeg jij bij onze zakelijke familie.

Locatie: Table'o Bovelingenstraat 165 - 3870 Heers