Cosmentis

www.cosmentis.com

24 november 2016, 09:34

BELGISCHE MEN³ MAAKT FURORE IN DUBAI NOG VOOR LANCERING IN EIGEN LAND

Nog voor MEN³, de 100% Belgische barberlijn van de Vlaams-Brabantse Katleen Vrombaut, officieel gelanceerd werd in België, zijn de producten al een succes in Dubai. Joyce Buttiens, gediplomeerd skin- en clean shaving-expert en zaakvoerder van Pure Skin Huidinstituut in Sint-Truiden, die een belangrijke sparringpartner was in de ontwikkelingsfase van…

Quality garage

www.qualitygarage.be

23 november 2016, 10:21

Quality garage

Auto-onderdelen Theuwissen lanceert in samenwerking met zijn BCC-collega's (Benelux Carports Corporation) een nieuw garageconcept: quality garage. Het is een echte alliantie tussen grossier en garage en de garages onderling, wat het uniek maakt. Quality garage staat voor een service op dealerniveau, aan een correcte prijs en in een familiale sfeer.…

Ducati Zolder

www.ducati-zolder.be

05 juli 2016, 15:19

Vernieuwde showroom

In 2016 blaast Ducati Zolder 15 kaarsjes uit. Op 22 april vindt de ‘grand opening’ plaats van de volledig vernieuwde en vergrote showroom op het vertrouwde adres aan het Sint-Willibrordusplein in Heusden-Zolder.

XQ Wines

www.xqwines.com

01 juli 2016, 15:32

Italiaanse Kwaliteitswijn

Sinds kort werkt XQ Wines samen met wijnmakerij Vecchia Torre, een van de belangrijkste coöperaties in het Italiaanse Apulië. De missie van Vecchia Torre sluit nauw aan bij die van XQ Wines: een hoge kwaliteitswijn aanbieden tegen een betaalbare en eerlijke prijs.

TVS Fiber

www.tvsfiber.com

28 juni 2016, 15:34

In zee met rivierapool

Voortaan legt TVS Fiber de lat hoger. De zwembadspecialist uit Zonhoven is in zee gegaan met RivieraPool. Dit Duitse familiebedrijf produceert al mere dan 50 jaar zwembaden van absolute topklasse. De zwembaden zijn veraardigd van epoxy-acrylaat en blinken uit in design, kwaliteit en functionaliteit.

Sitelco

www.sitelco.be

24 juni 2016, 15:38

Outbound calling

Het telemarketingbureau SiTelco versterkt zijn team met een voltijdse medewerkster die ondersteuning biedt met outbound calling. SiTelco werkt en belt naar bedrijven in diverse sectoren in België, Nederland en Frankrijk.