Blijf up-to-date van het Limburgse en Kempense ondernemerslandschap? Let’s Qonnect

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*

In de pers

1

  • 30-11-2021

“Gloednieuwe toonzaal”

Wie richting Maasmechelen Village rijdt […]

2

  • 26-11-2021

“Overname Elbo Signs”

3

  • 23-11-2021

“Bouwbedrijf investeert met derde kijkwoning”

Woningbouwer Marchetta opent in november […]

4

  • 13-11-2021

“Vlaanderen veroveren”

JNS Betonboringen heeft in Waregem een tweede vestiging en magazijn geopend met als doel heel Vlaanderen te veroveren. Zaakvoerder Jo Vanaerdewegh: “We breiden er ons team uit tot 40 experts, evenveel als in onze hoofdzetel in Tessenderlo.” Na forse investeringen in nieuwe machines en professioneel materiaal is JNS Betonboringen helemaal klaar om zijn positie als marktleider te versterken.

5

  • 22-10-2021

“Extra ruimte voor groei”

Ecobeton Water Technologies, het bedrijf uit Sint-Truiden dat innovatieve producten maakt voor duurzaam waterbeheer, is in handen gekomen van de familie Essers van de logistieke groep H.Essers. Ook Luc Jeurissen van Trixxo stapt mee in. Door deze intrede in het kapitaal komt er extra ruimte om de groei van Ecobeton te versnellen. Tegelijk biedt dit een oplossing voor de continuïteit van de firma.

6

  • 07-10-2021

“Hoger niveau”

Yannick Bouts is sinds 1 oktober de nieuwe general manager van het Kasteel van Ordingen. De Hasselaar wil de horecalocatie in de Truiense deelgemeente naar een hoger niveau tillen. “We mikken vooral op de individuele gast”, benadrukt hij. Eigenaar Koen Sleurs: “Wij zijn heel blij met de komst van Yannick. Een gedreven Limburger met een pak ervaring in de horeca, dat was het profiel dat we zochten.”