Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

QONTACT LANCERING EDITIE 8 - BUSINESS EVENT

Innovatieve koplopers!

Klaar voor het meest exclusieve netwerk van het jaar? Op woensdag 19 december dompelen we Mercedes Claes & Zonen om tot een sfeervol kerst business event. Kan u hier nog zinvolle Qontacten leggen om 2019 succesvol te starten? Zonder twijfel! De kers op de taart is de lancering van de 8ste editie van ons stijlvol business magazine, in samenwerking met de stad Sint-Truiden!

Twee Limburgse rasondernemers die vol inzetten op innovatie, dat gaat vonken geven! Eregasten Karin Van De Velde Callexcell en Luc Jeurissen Trixxo zijn sparringpartners in crime. Zij lichten een tipje van de sluier op over hun ambitie, aanpak en ondernemerschap.

Nieuwsgierig naar de sleutel van het succes en de spectaculaire groei van Callexcell en Trixxo? Laat je dan inspireren door twee innovatieve koplopers en leg samen met ons de juiste Qontacten.

In samenwerking met onze partners verwelkomt Qontact je op een bijzondere locatie. We voorzien een smaakvol kerstdiner aan tafel, dit voor een select publiek om de kwaliteit te garanderen. Aarzel dus niet om in te schrijven. Plaatsen zijn strikt beperkt, snel zijn is de boodschap!

PRAKTISCH
19.00u: ontvangst
19.30u: successtory Callexcell en Trixxo, door Karin Van De Velde en Luc Jeurissen. Lancering Qontact business magazine editie 8 Limburg, hosting by Virginie Claes.
20.00u: diner served by Atelier V
21.30: walking desserts, get inspired by great people
23.00u: einde

Italiaanse topwijnen by OlioVino

Woensdag 19 december 2018
Claes & Zonen I Industriezone Schurhovenveld 3808 I 3800 Sint-Truiden

Dresscode: put on your best business clothes en bring your reindeer!

Sorry, sold out!

Locatie

Mercedes Claes & Zonen I Industriezone Schurhovenveld 3808 I 3800 Sint-Truiden

Datum

19/12/2018

Aanvang

19.00u

Einde

21.00u