Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Qontact lancering 10 magische edities

Greater than great netwerken!

Het moment waarop onze fantatieke netwerkers stonden te wachten is aangebroken! Beleef de roaring twenties op een netwerkavond die je nooit meer vergeet! Stap terug in de tijd en verwacht je aan heel veel glitter en glamour. Qontact goes The Great Gatsby en organiseert op maandag 13 januari een exclusief business event voor én door ondernemers zoals jij. Wij zijn ’s avonds uitzonderlijk te gast bij Derdaele+. In primeur lanceren we ter plaatse de magische 10de en ‘gouden’ editie van ons stijlvol business magazine, hierbij wordt het nieuwe jaar spectaculair geopend!

Samen met meesterbouwers Patric Derdaele en Thomas Monnens van Derdaele+ nemen we een kijkje achter de schermen van de wondere wereld van de industriebouw. Beide CEO’s geven hun uitgesproken visie over investeringen, overnames, expansie, recordtijden, megaprestaties en toekomstplannen.

Benieuwd naar de successtory van Derdaele+? Qontact geeft je de kans om je te laten inspireren door twee constructieve meesterbouwers. Als extraatje kan je tijdens het business event doelgericht Qontacten leggen binnen een uniek kader.

Heb je een zakenrelatie dat niet actief is binnen Qontact en graag eens zou komen kennismaken of ben jij nog geen Qontact-lid maar wil je graag actief aan de slag gaan om Qontacten te leggen? Dit kan, hiervoor zal er een kost in rekening gebracht worden van 80 euro exclusief btw.

Gezien het succes van onze conceptuele lanceringen vragen we niet te aarzelen om je in te schrijven. Het aantal inschrijvingen is strikt beperkt, snel zijn is de boodschap!

PRAKTISCH

19.00u: Ontvangst
19.30u: Lancering Qontact business magazine, ‘gouden’ editie 10 Successtory Derdaele+, door Patric Derdaele en Thomas Monnens
Hosting by Virginie Claes
20.00u: Start Great Gatsby netwerk
24.00u: Einde

Great food gebracht door Atelier V
Special effects and decor by S2Rent

Dresscode: Only Great Gatsby’s allowed. Twenties, gold and glamour

Maandag 13 januari 2020
Derdaele+ Industriële gebouwen - Gerard Mercatorstraat 24 - 3920 Lommel

Locatie

Derdaele+ Industriële gebouwen - Gerard Mercatorstraat 24 - 3920 Lommel

Datum

13/01/2020

Aanvang

19.00u

Einde

24.00u

Registratie