Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

All Top Clean Products Zuivere voortrekkers

PDF Versie

All Top Clean Products maakt het mooie weer als totaalleverancier van een hoogkwalitatief scala aan onderhoudsproducten en -materialen. Het echtpaar Nathalie Jonkers en Erwin Allary is de drijvende kracht achter het familiebedrijf. “Wij geven elke klant persoonlijk advies. Geen one-time-shots voor ons, wel klantenrelaties van lange duur”, klinkt het resoluut.

Nieuwe afzetmarkten

Een van de nieuwste paradepaardjes in het assortiment van All Top Clean Products is de Excentr. “Deze hoogwaardige en innovatieve schrobmachine werkt met een minimum aan water en weinig tot geen chemische middelen”, legt Erwin uit. “De grootste troef? Het toestel is in staat om te reinigen tegen de kanten én in de hoeken dankzij zijn rechthoekige pad. Onder de acht versies van de Excentr is er een die door de puntvorm zelfs achter en onder toiletpotten schoonmaakt. De machine draait excentrisch aan maar liefst 2800 toeren per minuut en met een paddruk tot 140 kilogram. Zeer doeltreffend! Het schrobben, strippen of polijsten van een vloer gebeurt gemiddeld drie keer sneller dan met klassieke apparaten. Bovendien zorgen het ergonomische ontwerp op wieltjes en de perfecte balans ervoor dat je de Excentr nagenoeg zonder weerstand in elke gewenste richting kan bewegen.” Redenen te over om dit revolutionaire toestel met succes in de etalage te zetten. “Reken maar!”, knikt Nathalie. “Wij zijn exclusief verdeler voor Limburg. Bij All Top Clean Products kijken we voortdurend uit naar nieuwe afzetmarkten. Mét producten die zo efficiënt en milieuvriendelijk mogelijk zijn. Op die manier willen wij ons onderscheiden van conculega’s.”

Goede begeleiding

All Top Clean Products bewerkt een brede markt, van Limburg tot Vlaams-Brabant en de Kempen. “In kmo’s is er opvallend veel vraag naar goede begeleiding op het vlak van onderhoud”, weet Erwin. “We verstrekken vakkundig advies, zoeken naar oplossingen en leveren de juiste producten en materialen voor elke schoonmaakklus. Bedrijven geven de voorkeur aan pakweg een degelijke poetskar met dito moppen, zodat de poetsvrouw beter en aangenamer kan werken.” De kwaliteitsdrang van All Top Clean Products is wijd verspreid via mond-tot-mondreclame. “Ook schoonmaakbedrijven, ramenwassers, scholen, gemeentebesturen en horecaketens kloppen bij ons aan”, vervolledigt Nathalie. “Wij streven naar langetermijnrelaties met al onze klanten. Bijvoorbeeld door bestellingen zelf te leveren. Of door onze kennis te delen via workshops, in aanwezigheid van leveranciers of producenten. All Top Clean Products wil bewust een voortrekkersrol spelen.”

  • Erwin Allary & Nathalie Jonkers - All Top Clean Products
  • Kiezel Kleine Brogel 49 - 3990 Peer
  • 011 73 64 40
  • www.atcp.be