Blijf up-to-date van het Limburgse en Kempense ondernemerslandschap? Let’s Qonnect

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*

Toonbeeld van netheid

Q Cleaners

Een positieve ervaring, een superieure kwaliteit en een glansrijke service zijn in de schoonmaakbranche niet altijd vanzelfsprekend. Bij Qcleaners zitten al die USP’s standaard in het dienstenpakket. “En daardoor hebben wij een streepje voor”, vinden Jos Swinnen en Dino van Moorsel. “We maken glasheldere afspraken met de klant en zijn uiterst flexibel in de projectplanning.”

Qontact I Jullie roots liggen in de reguliere schoonmaak. Waarin blinkt Qcleaners nog uit?

Jos: “Wij worden steeds vaker ingeschakeld voor bouwschoonmaak en industriële schoonmaak. Voorbeelden zijn De Stroopfabriek in Borgloon, Corda Campus in Hasselt, Syntra in Pelt, crematorium Stuifduin in Lommel en tal van andere referenties in de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant en Henegouwen.”

Qontact I Hoe slagen jullie erin om op de radar van potentiële klanten te verschijnen?

Jos: “Door onze specialistische kennis en degelijk opgeleide medewerkers trekken we de meest diverse opdrachten aan. Zo zet Heras ons in voor het plaatsen van zijn werfhekken op festivalweiden. Voor toloperator Satellic reinigen wij de terminals voor kilometerheffing langs de Belgische snelwegen. En onderzoekscentrum Imec zweert bij onze glasbewassing met osmosewater, ook voor hun zonnepanelen.”

Qontact I Qcleaners is een schoonmaakbedrijf dat volop inzet op automatisering. Leg uit!

Dino: “Begin dit jaar zijn we overgestapt naar een nieuw softwaresysteem, dat onze bedrijfsprocessen automatiseert. Van opdrachtgever tot en met boekhouding. Het systeem optimaliseert de planning, stuurt het personeel aan, factureert rechtstreeks aan de klant en leest de betalingen in. Met een app kunnen wij van op afstand de planning snel en accuraat wijzigen, wat rust brengt in onze organisatie. De investering in automatisering was een bewuste stap om verder te groeien. Ook de verhuis naar onze nieuwe kantoren annex magazijn sluit daarbij aan.”

Bedrijfsverhalen

PUUR Ondernemen

Wat geldt voor topsporters, geldt ook voor ondernemers: ze worden sterker en beter dankzij...

Polydak
Kempen, Limburg

Het gaat Polydak voor de wind. De specialist in platte daken bestaat 40 jaar en neemt eind...

De Keyser Construct

De appel valt niet ver van de boom. Jef en Brent De Keyser zijn niet alleen vader en zoon,...