Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Gordijnen Myriam & Zoon Superieur interieur

PDF Versie

Belgische makelij heeft een streepje voor. Dat weten ze bij Gordijnen Myriam & Zoon als geen ander. Het succesvolle familiebedrijf is een toonbeeld van huiselijke sfeer. En daar vallen de klanten voor. “Wij spelen heel kort op de bal en waken erover dat we vóór alles kwaliteit afleveren. Daarom is onze onderneming toonaangevend op het vlak van stoffen, fabricatie, plaatsing, onderhoud en herstelling.”

Minimalistische look

Topbox is een vernuftig rolgordijnsysteem met een minimalistische look. Het rolgordijn verdwijnt volledig in een aluminium kast, die onze vakmannen naadloos inbouwen in een nieuw of bestaand plafond. De kast kan naar keuze worden uitgevoerd in mat wit of in een specifieke RAL-kleur. Zowel de plaatsing van de cassette als het bevestigen en afnemen van het gordijn zijn een koud kunstje. Handig, toch? Het gemotoriseerde systeem werkt op elektriciteit. De bediening gebeurt via een schakelaar of afstandsbediening. Bovendien kan je tot 15 rolgordijnen koppelen aan één enkel systeem en elk apart aansturen.

Onze schrijnwerker slaat spijkers met koppen. Naast gordijn- en dressingkasten vervaardigt hij in eigen huis ook ambachtelijke poefen op maat, overtrokken met prachtige stoffen.

Warme en natuurlijke spirit

De stijlvolle en functionele houten jaloezieën van Gordijnen Myriam & Zoon vormen een klasse apart. Ze laten je toe om subtiel te spelen met zonlicht en schaduw. Ons modieus gamma ademt een warme, natuurlijke spirit uit. Het akoestisch en thermisch comfort krijg je erbovenop!

Houten jaloezieën zijn universeel en tegelijk geschikt voor elke woon- of werkruimte. Kies uit onze verschillende collecties, lamelbreedten en ladderbanden. En personaliseer je blinden. Dankzij het zeer gevarieerde kleurenpalet hebben wij voor elke inrichting pasklare oplossingen.

Golflijn

Heb je bij Gordijnen Myriam & Zoon de stof van je dromen gevonden? In ons atelier staan professionele naaisters in voor een puntgave afwerking, precies zoals jij het wenst!

De nieuwste trend is de wave- of golfplooi. Speciale runners zorgen ervoor dat de stof vloeiend golvend én strak naar beneden valt. De glijders zijn onderling verbonden met een dun koordje, telkens met een afstand van zes of acht centimeter voor respectievelijk een smalle of bredere plooi. Zowel in gesloten als in geopende stand blijft de plooivorm mooi zichtbaar, waardoor je gordijn een eigentijdse uitstraling heeft.

Een greep uit ons merkenaanbod: Ado, Carlucci di Chivasso, Christian Fischbacher, Diaz, JAB, Kinnasand, Kvadrat, Loft 79, Mottura, Zimmer + Rohde en Zonnelux.

  • Myriam Hex, Martijn Ceunen, Jessica Jorissen & Marc Mentior - Gordijnen Myriam & Zoon
  • Bremakker 18 - 3740 Bilzen
  • 089 21 54 80
  • www.gordijnenmyriam.be