Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

HSM Interieur Puntgave afwerking

PDF Versie

Interieur- en afwerkingsbedrijf HSM Interieur is goed thuis in gyprocwerken en systeemplafonds. “Wij voeren al onze projecten in eigen beheer uit”, laat Marcel Swennen optekenen. “Ikzelf start elke werf op en sta in voor de opvolging. Mijn zoon Brecht heeft de leiding op de werf in handen. Onze superieure kwaliteit staat hoog aangeschreven. Ons motto? Gyprocwerken met oog voor detail!”

Q / Jullie realiseren droominterieurs. Geef eens een sprekend voorbeeld!
Marcel:“Het kantoor van KBC-verzekeringsagent Gert Maes in Kuringen-Hasselt is een van onze laatste visitekaartjes. HSM Interieur stond er mee in voor de verbouwingswerken. Ons vakkundig team heeft het oude plafond verwijderd en vervangen door een nieuw systeemplafond. Verder hebben we de bestaande binnenmuren hersteld en enkele losstaande en voorzetwanden geplaatst. Onze puntgave afwerking springt meteen in het oog.”

Q / Die afwerking is het paradepaardje. Waarin schuilt de toegevoegde waarde?
Marcel:“De meerwaarde van ons interieur- en afwerkingsbedrijf komt vooral tot uiting in het fijne en precieze werk dat wij verrichten. Perfect haaks uitgevoerd! Verder komen we onze afspraken na en volgen wij de planning van elk werf strikt op. Door die efficiënte aanpak heeft ons bedrijf een streepje voor. Branchegenoten zoals Meers Patrick en GuGo Interieur vertrouwen ons dan ook steevast projecten toe.”

Q / Hoe zet je HSM Interieur in de verf in de concurrentiële interieursector?
Marcel:“Mijn zoon en ik leggen meer dan ooit de focus op uitmuntende kwaliteit. Ook hebben we de huisstijl van HSM Interieur helemaal opgefrist en geprofessionaliseerd. Die restyling geeft een grotere uitstraling en cachet aan ons familiebedrijf. Wij mikken voortaan bewust op het hogere segment in zowel de particuliere als de professionele markt.”

  • Marcel Swennen - HSM Interieur
  • Zandstraat 1 - 3670 Oudsbergen (Meeuwen-Gruitrode)
  • 0477 35 16 91
  • www.hsm-interieur.be