Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Actief Insurances Proactieve verzekeraar

PDF Versie

Met een proactieve aanpak, oplossingen op maat en een sterk doorgedreven service heeft Actief Insurances vaste voet gekregen in de markt van bedrijfsverzekeringen. “Als onafhankelijk makelaar kunnen we vraag en aanbod optimaal matchen voor onze klanten”, stelt Marc Vanstraelen. “We leveren mensenwerk, gebaseerd op eerlijkheid, professionaliteit en kwaliteit.”

24/7 bereikbaar

Actief Insurances beheert niet alleen de verzekeringsportefeuille van ondernemingen, maar ook de polissen van bedrijfsleiders. “Daarom kennen we veel klanten persoonlijk”, zegt Marc. “Wij zien erop toe dat alle risico’s gedekt zijn. Tot onze totaaloplossing behoren onder meer BA-ondernemingsverzekering, rechtsbijstand bedrijven, gewaarborgd inkomen, vrij aanvullend pensioen en globale reisverzekering. Maar we zijn evenzeer gespecialiseerd in het verzekeren van kunst, juwelen, kostbare wagens, villa’s en andere exclusieve goederen. Extra troeven van Actief Insurances? Snelle en correcte schaderegelingen, de verdediging van je belangen bij expertises en onze bereikbaarheid. Klanten kunnen ons ook contacteren buiten de kantooruren, zeven dagen per week.”

Onderbouwd advies en maatwerk

Zelfstandigen, kmo’s en grote bedrijven die kiezen voor Actief Insurances kunnen rekenen op een proactieve aanpak. Marc legt uit: “Onderbouwd advies en maatwerk geven de doorslag. Daarom evalueren onze relatiebeheerders elk verzekeringsdossier op geregelde tijdstippen. Deze ervaren vertrouwenspersonen gaan na of de noden en de situatie van de klant zijn gewijzigd. Bovendien houden ze voeling met de meest recente ontwikkelingen in de markt. Daardoor kunnen wij zo mogelijk een nieuw of beter verzekeringsaanbod voorstellen. Onze focus op nazorg verstevigt de binding met de klant en geeft aan dat we streven naar langetermijnrelaties. Verder onderscheiden wij ons als onafhankelijk verzekeringsmakelaar door onze transparante manier van werken. Precies omdat we niet gebonden zijn aan een welbepaalde verzekeringsmaatschappij, kunnen wij onze klanten op de hoogte brengen van de meest geschikte oplossingen die er bestaan, welke voor- en nadelen elke keuze met zich meebrengt en de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Op die manier is de klant in staat om met uiterste efficiëntie de knoop door te hakken.”

Verzekerd tegen cyberaanvallen?

Eender welk klein, middelgroot en groot bedrijf is vandaag afhankelijk van IT. Bovendien is elk IT-systeem kwetsbaar, ondanks de stappen die je onderneemt om het te beveiligen. De kans dat er een deur openstaat voor criminelen of malafide concurrenten die geïnteresseerd zijn in jouw data, is dan ook reëel. “Cyberincidenten kunnen je bedrijf compleet ontregelen”, weet Marc. “Een goede cyberverzekering is het sluitstuk van een effectief cyberveiligheidsbeleid. Ons cybercontract is een polis die totale bescherming biedt tegen allerlei cyberrisico’s. Denk aan een hacker die de toegang tot je online shop blokkeert, een computervirus dat je netwerk lamlegt, cyberafpersing zoals het dreigen met een cyberaanval of phishing waardoor creditcardgegevens van je klanten worden achterhaald. Onze cyberverzekering dekt zowel je eigen schade, de burgerlijke aansprakelijkheid tegenover derden als professionele bijstand bij een cyberaanval.”