Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Freson Advocaten Persoonlijke aanpak

PDF Versie

De Haspengouwse appel valt niet ver van de boom. Marc en Isabel Freson zijn niet alleen vader en dochter, maar ook twee complementaire vennoten in hun gelijknamige advocatenkantoor. Beiden delen dezelfde visie en gaan op een gelijkaardige manier om met cliënten. “Isabel neemt in de nabije toekomst stilaan het roer over. De opvolging in ons kantoor is verzekerd.”

“Onze aanpak?” Marc en Isabel komen meteen ter zake: “Wij maken duidelijke afspraken, streven naar een persoonlijke relatie met de cliënt en behandelen elk dossier op maat. Plus: we zijn eerlijk over de slaagkansen van een zaak en over het kosten-batenplaatje. Cliënten waarderen onze oprechtheid en langetermijnvisie. Zij beslissen altijd en overal welke weg wij inslaan. Wederzijds vertrouwen is heel belangrijk. Ook in de rechtbank, waar we duidelijk en op een rustige manier pleiten. En dat legt ons geen windeieren!”

“Wederzijds vertrouwen is heel belangrijk.”

Goede service, goede naam

“Een groot deel van onze juridische dienstverlening is gericht op huurzaken, verkeersrecht, de invordering van facturen en bewindvoering”, somt Marc op. “Maar ook sociaal recht, familierecht, bouwrecht, aansprakelijkheidsrecht, burgerlijke partijstellingenen begeleiding bij het opstellen, onderhandelen en nalezen van zakelijke contracten zijn materies waar wij vaak mee omgaan. Eigenlijk is ons advocatenkantoor quasi generalist, met uitzondering van fiscaal en strafrecht.” Isabel is doelbewust in de voetsporen van haar vader getreden. Sinds 2015 versterkt zij de rangen. Haar ambities? “Ik wil Freson Advocaten uitbouwen tot het grootste kantoor in Borgloon en ook cliënten uit de omstreken aantrekken. De prioriteiten blijven dezelfde: een goede service leveren en onze naam hooghouden.”