Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Energie+ Outstanding installaties

PDF Versie

Jimmy Van den Abbeele en Joke Oorts trekken aan één zeel. Beide zaakvoerders van Energie+ willen vóór alles kwaliteit leveren, elke dag opnieuw. “Kwaliteit gaat samen met vakmanschap”, vindt het ondernemende echtpaar. “Daarom omringen wij ons met een team van toptechniekers en voeren we al onze werken in eigen beheer uit. Met tevreden klanten tot gevolg!”

Rentabiliteit en rendement voorop

“Energie+ doet het anders en beter”, begint Joke, die geen blad voor de mond neemt. “Wij fungeren als één enkel aanspreekpunt voor al onze klanten. De expertise van Energie+ in zonnepanelen, verwarming, warmtepompen, ventilatie, sanitair, regenwaterrecuperatie en badkamerrenovatie boezemt vertrouwen in. Architecten, projectontwikkelaars, villabouwers en bouwheren rekenen op ons team om installaties en totaalprojecten tot een goed eind te brengen. Zowel voor nieuwbouw als renovatie. Standaardproducten en pakketprijzen zijn niet aan ons besteed. We denken vanuit een praktisch en financieel oogpunt mee met de klant. Gericht op zijn toekomst én comfort. Wij gaan uitsluitend voor klanttevredenheid.” De dienstverlening van Energie+ is er een waar je u tegen zegt. Jimmy geeft tekst en uitleg. “Bij elke installatie zijn een gedegen studie, een gedetailleerd 3D-plan en een glasheldere offerte inbegrepen. Bovendien ga ik ter plaatse om het project samen met de opdrachtgever te bekijken zodat we optimaal rekening kunnen houden met zijn wensen en budget. Meer nog: wij streven naar de meest rendabele installatie en stellen het rendement voorop.”

We streven naar rendement.

Realisatie en onderhoud

Het werkterrein van Energie+ reikt van standaardwoningen, exclusieve villa’s en appartementsblokken tot winkels en toonzalen. Joke: “We staan in voor de realisatie en het onderhoud van grote en kleine installaties. Daarnaast voeren we gedeeltelijke en totale renovaties van badkamers uit. Klanten halen hun voordeel uit onze onestopshopping service. Zij kunnen immers ook de levering en de plaatsing van badkamermeubels en sanitaire toestellen aan ons overlaten.” Alleen het beste is goed genoeg, beaamt Jimmy. “Voor cv-ketels en warmtepompen zweren we bij Vaillant. Onze ventilatie-units zijn steevast van Zehnder, de vloerverwarmingssystemen van Begetube en de zonnepanelen van SAJ, SolarEdge en Enphase. De prijs-kwaliteitsverhouding van onze installaties is outstanding, tot volle tevredenheid van onze klanten.”

Meer efficiëntie

Beide zaakvoerders hebben al meer dan 13 jaar ervaring in de branche en verstaan hun vak. “Jimmy is een technische crack, beschikt over een grondige knowhow en verleent klanten het juiste advies”, vertelt Joke. “Ikzelf behartig het eerstelijns commercieel contact, de administratie, de marketing en het personeel. We hebben vijf techniekers voltijds in dienst die elk Energie+-minded zijn. Binnenkort komt een projectleider onze organisatie versterken. Verder werken we nauw samen met een verkoper en twee vaste onderaannemers voor het onderhoud van cv-ketels en voor de installatie van zonnepanelen.” De toekomstplannen? “Bedachtzaam groeien en ons team op termijn uitbreiden tot 11 medewerkers”, zegt Jimmy. “Die expansie zal onze efficiëntie nog verhogen.”

  • Jimmy Van den Abbeele & Joke Oorts - Energie+
  • Messemakersstraat 2 - 2275 Gierle
  • 0496 254 254
  • www.energieplusbvba.be