Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Vandebroek Interieur Competitief vakmanschap

PDF Versie

Weinig ondernemers die zo visionair zijn als Jan Hendrix. Gedreven door zijn passies product design en schrijnwerkerij zag hij begin dit jaar een jongensdroom in vervulling gaan. Sindsdien staat Jan aan het roer van Vandebroek Interieur en slaat hij spijkers met koppen. “Het is mijn doel om ons als interieurbouwer nog competitiever op de kaart te zetten. Expertise en technische knowhow zijn onze troeven.”

Al 72 jaar voert Vandebroek Interieur kwaliteitsvolle interieurprojecten uit. Op maat van de klant. “Doorheen de tijd hebben we vaste voet gekregen in het hogere segment van de project- en de particuliere markt”, licht Jan toe. “Wij zijn thuis in alle sectoren. Onze stielmannen bouwen interieurs voor bedrijfspanden, kantoren, winkels, horecazaken, woningen, noem maar op. Een andere doorgedreven specialisatie is de inrichting van apotheken. We realiseren binnenruimten waarin mensen leven als een vis in het water.”

Alles draait om het creëren van beleving.

Sterk merk

“Ik wil Vandebroek Interieur doen uitgroeien tot een sterk merk”, zegt de zaakvoerder resoluut. Om die ambitie waar te maken, moet je een coherente visie op tafel leggen. En laat dat nu net een van Jans stokpaardjes zijn.

Optimale workflow

Het goed geoliede team is van de bovenste plank. De 17 loyale medewerkers laten de buitenwereld zien waartoe Vandebroek Interieur in staat is. “Al het maatwerk wordt door ons functioneel uitgetekend en vervolgens in eigen atelier vervaardigd en voorgemonteerd. Ook de plaatsing bij de klant gebeurt volgens de regels van de kunst”, beschrijft Jan. “Opmerkelijk is dat elk onderdeel een label met een unieke code draagt. Deze werkwijze garandeert de meest optimale workflow. Nog goed om te weten: onze vakspecialisten zijn onklopbaar in technische knowhow. Zij krijgen een kick van een architect die hen uitdaagt. Zelfs een zeer complexe opdracht is een kolfje naar hun hand. Bovendien leveren ze topkwaliteit aan een hoge snelheid. Elke dag opnieuw.”