Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Autoglas Johan Ondernemen met flair

PDF Versie

Het gaat Autoglas Johan in Berbroek voor de wind. In de bloeiende onderneming van Johan Goossens en Christel Forsthoff trekt het hele team aan hetzelfde zeel. “Wij hebben alle troeven in handen om ons te meten met de grote jongens in onze branche. Met scherpere tarieven en een piekfijne service maken we het verschil. Klanten waarderen dat en blijven hier over de vloer komen.”

Q / De toekomst ziet er rooskleurig uit voor Autoglas Johan, niet?
Johan: “Wij maken momenteel een groeispurt door. Vaste klanten zoals Groep Delorge, H.Essers en Volvo Celis hebben ons op de kaart gezet. Naast personenwagens, bestelwagens, vrachtwagens en mobilhomes pakken onze gespecialiseerde monteurs ook oldtimers aan. Bovendien zijn we erkend glasbreukhersteller voor de verzekeringsmaatschappijen. Sinds eind vorig jaar hebben wij een sales manager ingeschakeld. Zijn taken? Autoglas Johan promoten en onze naambekendheid vergroten. Zowel bij makelaars als leasingbedrijven. Door onze onderneming voortdurend te reorganiseren, blijven we met beide voeten op de grond staan.”

Q / Een vrouwenhand in mannenland. Hoe heb jij een vinger in de pap?
Christel: “Ons team vormt één grote familie. Als leidinggevende vrouw in een mannenwereld heb je al eens een andere kijk op de zaken. Dat heeft als voordeel dat je heel wat kan bijsturen. Mijn sociale achtergrond als verpleegkundige steekt me beslist een handje toe. Vrouwelijkheid, flair en kracht gaan heel goed samen in het ondernemerschap.”

Q / Welke aanpak hanteer je om alle neuzen in dezelfde richting te krijgen?
Christel: “Mannen hebben het hart op de tong. Ik hou van hun directheid, open communicatie en eerlijkheid. Mijn aanpak? Werken aan een klimaat waarbij onze monteurs alle vertrouwen in zichzelf hebben, de verantwoordelijkheid voor hun job opnemen en initiatieven durven te nemen. Dat loont!”

  • Johan Goossens & Christel Forsthoff - Autoglas Johan
  • Steenweg 3 bus 604 - 3540 Berbroek (Herk-de-Stad)
  • 0471 49 98 26
  • www.autoglasjohan.be