Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Immo-Wereld Man van de wereld

PDF Versie

Benny Ceyssens heeft zich met Immo-Wereld in enkele jaren tijd opgeworpen tot een sterke speler in de Limburgse vastgoedmarkt. Het opgefriste logo en de nieuwe huisstijl geven aan dat het succesvolle immobiliënkantoor meer dan ooit naar het buitenland lonkt. “Naast woningen, villa’s of appartementen in Spanje en Curaçao focussen we nu ook op Kaapverdië. Ons team is 24/7 bereikbaar!”

Q / Traditionele investeringen brengen weinig tot niets op. Hoe kan het anders?
Benny: “Nieuw in ons aanbod zijn luxueuze vastgoedinvesteringen op de Kaapverdische eilanden. Deze tropische archipel ligt op slechts 5,5 uur vliegen van Brussel en heeft het hele jaar door een zonnig klimaat met temperaturen tussen 25 en 30 graden. Na drie succesvolle projectontwikkelingen op het eiland Sal, is nu het eiland Boa Vista aan de beurt. Immo-Wereld verkoopt er zowel vijfsterrenhotelsuites – gelijkvloerse swim-up suites, duplexsuites en luxueuze beach suites – als villa’s in een nieuwbouwresort aan Santa Monica Beach, een van de mooiste stranden op aarde.”

Q / Gaat deze vastgoedinvestering ook gepaard met gewaarborgde rendementen?
Benny: “Het resort wordt 25 jaar contractueel verhuurd aan touroperators TUI en Neckermann voor een constante bezetting. Dit betekent zoveel als gegarandeerde rendementen: zeven procent vanaf de intekening – maandelijks of per kwartaal uitbetaald – en dit gedurende vijf jaar, daarna minimum vijf procent gedurende 10 jaar. Bovendien kan je vijf weken per jaar zelf gratis gebruikmaken van je investeringsvastgoed. Een zorgeloze belegging!”

Q / Het gaat Immo-Wereld duidelijk voor de wind. Is er nog meer nieuws te melden?
Benny: “Ons kantoor is uitgebreid met twee medewerksters, dat brengt het totaal op vier. Bijkomend gaan wij ons toeleggen op het syndicusschap. Dit bouwen we uit tot een aparte tak van Immo-Wereld. De vraag naar goede syndici is groot.”

  • Benny Ceyssens - Immo-Wereld
  • Weg naar Zwartberg 170/1 - 3530 Houthalen-Oost
  • 089 20 89 89
  • www.immo-wereld.be