Blijf up-to-date van het Limburgse en Kempense ondernemerslandschap? Let’s Qonnect

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*

Klein maar fijn

Ruba Boekhoudkantoor

Bij boekhoudkantoor Ruba krijgt iedere cliënt de persoonlijke behandeling op een presenteerblaadje aangeboden. Precies daarin schuilt de kracht van het kleine kantoor, dat op eigentijdse wijze wordt gerund door Bart Ruyters. Deze erkende boekhouder-fiscalist geniet het volste vertrouwen van zijn cliënteel. “Wij behartigen elk dossier alsof het onze eigen zaak is.”

“Ons cliënteel staat altijd in contact met mij of met medewerkster Els Digneffe, die zeven jaar in dienst is. Samen gaan we voor de persoonlijke aanpak omdat onze cliënten niets liever wensen. Zij situeren zich vooral in medische vrije beroepen, denk aan artsen, kinesisten en thuisverpleegkundigen. Maar evengoed advocaten, professionals uit de bouwsector, bakkers, slagers en kappers doen een beroep op onze diensten. Nu ik net een opleiding notarieel boekhouden achter de rug heb, kunnen ook notarissen bij ons aankloppen. Momenteel stomen wij ons kantoor klaar om op de digitale trein te springen. De opmars van elektronische facturatie is onstuitbaar en ondernemers zijn hoe langer hoe meer vragende partij. Logisch, het biedt vele voordelen”, stelt Bart.

Sluitende boekhouding

Het stereotype beeld van de suffe boekhouder is bij Ruba niet aan de orde. “We onderhouden warme en menselijke relaties met cliënten en denken actief mee met hen en met hun business”, onderstreept Bart. “Daarom streven wij naar minstens vier overlegmomenten per jaar, bij ons op kantoor of in de vestiging van de cliënt. Ideaal om tussentijdse evaluaties op te maken! Door samen te zitten kom je tot een sluitende boekhouding, zoveel is zeker. Daarnaast stimuleren we ons cliënteel om vragen zo snel mogelijk te stellen. Eenrichtingsverkeer is niet aan ons besteed.”

Bedrijfsverhalen

Groep Claes Luc

Claes Luc heeft een gevestigde reputatie op het vlak van (delicate) binnenafbraakwerken en...

CTSL
Limburg

Het loopt op wieltjes bij CTSL. De Genkse onderneming is in Europa gerenommeerd voor zijn ...

Advocatenkantoor Geukens, Jennen, Wouters & Gielis

Advocatenkantoor Geukens-Jennen-Wouters-Gielis is een huis van vertrouwen. Het kantoor wer...