Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Van Lanschot Integrale gemoedsrust

PDF Versie

Persoonlijk, transparant en duurzaam. Dat zijn de kernwaarden waarmee Van Lanschot beleggers begeleidt bij het behoud en de opbouw van hun vermogen. “Onze private bankers gaan een langetermijnrelatie aan. Ze hanteren een integrale aanpak en zorgen voor gemoedsrust”, aldus Patrick Vande Kerckhove, Marc Verheyen en Goele Kippers.

Van Lanschot is een van de oudste onafhankelijke banken in Europa. De private bank streeft al sinds haar oprichting in 1737 naar verantwoord ondernemen. “Op integere en transparante wijze”, benadrukt Patrick. “Wij ontzorgen onze klanten op het vlak van hun familiale planning en vermogensopbouw, waarbij we een beleggingsportefeuille op maat tot stand brengen. De specialisaties van ons kantoor zijn discretionair vermogensbeheer en beleggingsadvies. Experts in huis voeren voor elke klant een grondige analyse uit en optimaliseren waar mogelijk. Onze private banking is toegankelijk vanaf een vrij belegbaar vermogen van 500.000 euro. Daarnaast verstrekken wij ook kredieten voor vastgoed of zakelijke investeringen.”

Duurzaam beleid

In België staat Van Lanschot bekend als een van de meest duurzame private banks. “We beleggen enkel in bedrijven die de internationale afspraken qua maatschappelijk gedrag, milieu en behoorlijk bestuur naleven”, zegt Marc. “Een quote van Obama luidt: wij zijn de eerste generatie die te maken heeft met de gevolgen van klimaatverandering en de laatste die er iets aan kan veranderen. Dit strookt met onze overtuiging om een goed gespreide beleggersportefeuille samen te stellen op basis van duurzame criteria. Aandelenkoersen van duurzame bedrijven doen het gewoonweg beter.”

  • Patrick Vande Kerckhove, Marc Verheyen & Goele Kippers - Van Lanschot
  • Kolonel Dusartplein 20 - 3500 Hasselt
  • 011 85 89 30
  • www.vanlanschot.be