Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

ATS In volle expansie

PDF Versie

Wouter Stevens heeft een klare kijk op energiezuinige HVAC-technieken. Zijn bedrijf ATS is acht jaar actief en in volle expansie. “Ons vakbekwaam team plaatst, onderhoudt en herstelt sanitaire voorzieningen, verwarmingstoestellen, warmtepompen, zonneboilers, zonnepanelen, airco’s en ventilatiesystemen. We zweren bij kwalitatieve materialen, een goede prijszetting en tevreden klanten.”

ATS of Algemene Technieken Stevens heeft een ongerepte naam en legt de focus op Noord-Limburg. “In deze regio halen wij alles uit de kast om de beste te zijn. De mond-tot-mondreclame over onze klantgerichte aanpak verspreidt zich als een lopend vuur. Sterker nog: wie eens met ons in zee is gegaan, keert telkens terug.” Klanten volledig ontzorgen en altijd stipt opleveren, dáár blinkt ATS in uit. “Een oude verwarmingsinstallatie vervangen door een nieuwe energiezuinige aardgas- of mazoutketel? Dat spelen onze vakmannen in één enkele dag klaar! Niet verwonderlijk dat we door Engie Electrabel zijn uitverkoren om voor de energiereus alle nieuwe verwarmingstoestellen in Noord-Limburg te installeren, onderhouden en herstellen”, zegt Wouter.

Vruchten plukken

Energiezuinige technieken zijn hot. Ze leveren een lagere energiefactuur en een milieuvriendelijke toekomst op. “Bedrijven, projectontwikkelaars, architecten en particulieren trekken volop de groene kaart”, stelt Wouter vast. “Zonnepanelen zijn een remedie tegen de alsmaar stijgende elektriciteitsprijs. Condensatieketels met een hoog rendement vormen een slim alternatief voor verouderde toestellen. Warmtepompen zijn in opmars en tegenwoordig op korte termijn terugverdiend. Wij werken al jarenlang samen met topmerken zoals General en Vaillant. En daar plukken onze klanten de vruchten van.”

  • Wouter Stevens - ATS
  • Heikesveld 71 - 3910 Neerpelt
  • 011 36 20 20
  • www.atsbvba.be