Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Hermans-Mullens In de spotlights

PDF Versie

Miranda Hermans hoort thuis in de rij van straffe vrouwelijke ondernemers. Toen deze doortastende dame drie jaar geleden de familiezaak op de schouders nam, had ze een duidelijk doel voor ogen. “We halen alles uit de kast om onze positie op de markt op stabiele wijze te verstevigen. Onze specialistische technische kennis en support zijn de succesfactoren.”

Verlichting en installatiematerialen

Voor installateurs en andere professionals in de elektriciteitsbranche is Hermans-Mullens een vertrouwd adres. Zij zijn er kind aan huis voor alle mogelijke binnen- en buitenverlichting en installatiematerialen. “Denk aan professionele elektrische benodigdheden, gereedschappen en elektriciteitsdraden”, somt Miranda op. “Maar ook aan lichtregeling, ventilatie, videofonie, datacommunicatie en domotica. Onze klanten kunnen hun keuze maken uit onze enorme voorraad en uit de totaaloplossingen waarmee wij uitpakken.”

Specialistische technische kennis en support zijn onze succesfactoren.

Extra ondersteuning

Minstens zo belangrijk zijn het familiale karakter en de piekfijne service die de elektrogroothandel in Houthalen al 47 jaar hoog positioneren. “Installateurs stellen onze extra ondersteuning op prijs”, weet Miranda. “Zo helpen we hen bij het uitwerken van bedradingsschema’s en maken wij lichtplannen op. Ons team geeft eveneens vakkundig advies en staat bekend om het aandragen van lumineuze ideeën. Niet alleen voor installateurs, maar ook voor de eindklanten die zij naar ons doorsturen. We spelen in op hun woonstijl, behoeften en verwachtingen. Daardoor kunnen wij telkens de perfecte sfeer creëren en lichttechnisch alles op punt stellen. Nog een troef is onze 1200 vierkante meter grote showroom met een zorgvuldig samengesteld en vooruitstrevend assortiment, uniek in de regio. Het is belangrijk dat een installateur de vinger aan de pols houdt. Fabrikanten lanceren immers met de regelmaat van een klok nieuwe producten. Een treffend voorbeeld zijn slimme oplossingen om de huidige televisietoestellen probleemloos te verbinden met het razendsnelle 5G-netwerk en zijn veel grotere bandbreedte. Nog een voorbeeld? Domotica op maat van bestaande gebouwen. We hebben de oplossing in huis om klassieke schakelaars en stopcontacten te vervangen door innovatieve exemplaren die een domoticasysteem aansturen. Zo uitgebreid als de klant het verkiest.”

Sfeer in de tuin

Tuinverlichting is hot and happening. Een goed uitgelichte tuin ademt de gewenste sfeer en gezelligheid uit. “De mogelijkheden zijn legio”, vertelt Miranda enthousiast. “Bij de keuze van armaturen moet je vooral rekening houden met de planten- en bomensoorten, de ligging van de tuin, de accenten die je wilt leggen en de juiste positie van de lampen.”

Bij Hermans-Mullens weten ze van wanten. “Wij werken meestal zowel in de breedte als in de diepte, zoeken de uiterste punten op en doen op die manier de tuin optisch groter lijken. Plus: we richten de schijnwerpers op de charmes van de verschillende seizoenen. Verlichting met een grondpin en grondspots zijn populair en ogen stijlvol, maar toestellen worden evengoed discreet verborgen. Goed om te weten: bij ons houd je je budget in de hand en haal je toch kwaliteit in huis!”