Blijf up-to-date van het Limburgse en Kempense ondernemerslandschap? Let’s Qonnect

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*

Het beste van twee werelden

Groep Delorge

Efficiënt, sportief en emissieprijs in pure elektrische modus- dankzij de plug-in hybride aandrijving met een elektromotor en een interne verbrandingsmotor, ervaart u het beste van twee werelden in de Audi Q5 55 TFSI e quattro. Vanaf september kunt u dit gloednieuwe Audi model in de showrooms van Groep Delorge ontdekken.

ELEKTRISCHE AANDRIJVING

Naast een krachtige 2.0 TFSI motor wordt de Audi Q5 55 TFSI e quattro parallel aangestuurd door een elektromotor die in de versnellingsbak is geïntegreerd. Dankzij het bereik van ruim 40 kilometer in de stad kunt u een groot deel van uw dagelijkse ritten zuiver elektrisch afleggen.

DYNAMISCH EN ONDERSCHEIDEND

De Audi Q5 55 TFSI e quattro ligt in lijn met de sportieve SUV-ontwerptaal. De standaard 18-inch wielen ondersteunen deze look. De Audi Q5 55 TFSI e quattro heeft echter ook enkele ontwerpelementen die hem duidelijk onderscheiden van zijn tegenhangers met een pure verbrandingsmotor: zo is hij bijvoorbeeld standaard uitgerust met het S line exterior pakket met specifieke achterbumper.

FACTS & FIGURES

C02-uitstoot: < 50 g/km (met velgen t.e.m. 20”) Fiscale aftrekbaarheid: 100% in 2019, vanaf 2020 nog 98% (met velgen t.e.m. 20”) Systeemprestaties: 270 kW - 367 pK Acceleratie: 5.3 seconden (0 - 100 km)

SPORTIEF EN COMFORTABEL

Ook het interieur weerspiegelt het sportieve karakter van de Audi Q5 55 TFSI e quattro. Neem plaats in de standaard sportstoelen en bedien de SUV via het driespaaksstuurwiel of kies voor het optionele S line interieurpakket voor een nog dynamischere cockpit. De optionele Audi virtual cockpit recht voor u biedt een snel overzicht van alle functies op het hoge resolutie 12,3-inch display. Het standaard thermisch beheer met warmtepomp draagt onder meer bij aan het hoge comfortniveau. Dit systeem slaat de rest-warmte van de verbrandingsmotor en de elektrische motor op en gebruikt deze in de aandrijflijn om het maximale elektrische bereik zelfs in de wintermaanden te garanderen. Met de myAudi-app kunt u kunt u eenvoudig vanop afstand uw wagen voorverwarmen.

Bedrijfsverhalen

Medo Brandbeveiliging
Limburg

Brandblussers, axiale haspels, noodverlichtingen, branddetectiecentrales, rookluiken, brandwerende afdichtingen: Medo Fire levert,...

Kasteel van Ordingen

Het Kasteel van Ordingen in Sint-Truiden behoort sinds kort tot het zeer selecte clubje van vijfsterrenhotels in Vlaanderen. “Wi...

Benjo textiel
Limburg

Textielgroothandel Benjo uit Hasselt is een bedrijf van gevestigde reputatie. In moeilijke omstandigheden nam Jiri Borzée in 2019...