Blijf up-to-date van het Limburgse en Kempense ondernemerslandschap? Let’s Qonnect

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*

Het beste van twee werelden

Delorge

Efficiënt, sportief en emissieprijs in pure elektrische modus- dankzij de plug-in hybride aandrijving met een elektromotor en een interne verbrandingsmotor, ervaart u het beste van twee werelden in de Audi Q5 55 TFSI e quattro. Vanaf september kunt u dit gloednieuwe Audi model in de showrooms van Groep Delorge ontdekken.

ELEKTRISCHE AANDRIJVING

Naast een krachtige 2.0 TFSI motor wordt de Audi Q5 55 TFSI e quattro parallel aangestuurd door een elektromotor die in de versnellingsbak is geïntegreerd. Dankzij het bereik van ruim 40 kilometer in de stad kunt u een groot deel van uw dagelijkse ritten zuiver elektrisch afleggen.

DYNAMISCH EN ONDERSCHEIDEND

De Audi Q5 55 TFSI e quattro ligt in lijn met de sportieve SUV-ontwerptaal. De standaard 18-inch wielen ondersteunen deze look. De Audi Q5 55 TFSI e quattro heeft echter ook enkele ontwerpelementen die hem duidelijk onderscheiden van zijn tegenhangers met een pure verbrandingsmotor: zo is hij bijvoorbeeld standaard uitgerust met het S line exterior pakket met specifieke achterbumper.

FACTS & FIGURES

C02-uitstoot: < 50 g/km (met velgen t.e.m. 20”) Fiscale aftrekbaarheid: 100% in 2019, vanaf 2020 nog 98% (met velgen t.e.m. 20”) Systeemprestaties: 270 kW - 367 pK Acceleratie: 5.3 seconden (0 - 100 km)

SPORTIEF EN COMFORTABEL

Ook het interieur weerspiegelt het sportieve karakter van de Audi Q5 55 TFSI e quattro. Neem plaats in de standaard sportstoelen en bedien de SUV via het driespaaksstuurwiel of kies voor het optionele S line interieurpakket voor een nog dynamischere cockpit. De optionele Audi virtual cockpit recht voor u biedt een snel overzicht van alle functies op het hoge resolutie 12,3-inch display. Het standaard thermisch beheer met warmtepomp draagt onder meer bij aan het hoge comfortniveau. Dit systeem slaat de rest-warmte van de verbrandingsmotor en de elektrische motor op en gebruikt deze in de aandrijflijn om het maximale elektrische bereik zelfs in de wintermaanden te garanderen. Met de myAudi-app kunt u kunt u eenvoudig vanop afstand uw wagen voorverwarmen.

Bedrijfsverhalen

Talent4People

Toen ze het klappen van de zweep kende als hr-verantwoordelijke in multinationals van de A...

PUUR Ondernemen

Wat geldt voor topsporters, geldt ook voor ondernemers: ze worden sterker en beter dankzij...

Polydak
Kempen, Limburg

Het gaat Polydak voor de wind. De specialist in platte daken bestaat 40 jaar en neemt eind...