Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Frankco Aannemingen Grondig grondwerk

PDF Versie

In korte tijd is Frankco Aannemingen uitgegroeid tot een vertrouwd adres voor tuinaanleg. Zaakvoerder Frank Pulinx weet van wanten en vat zijn dienstverlening breed op. “Ook voor grondverzetwerken, bestratingen en kleine landbouwwerken sta ik klaar.”

Dikbelegde boterham

Frankco Aannemingen is bedreven in tuinaanleg. “Grondwerken, nivelleren van terreinen, aanleggen van gazons, gras zaaien en kunstgras plaatsen”, noemt Frank op. “Maar ook grote pleinen prepareren voor parkings, steenpuin ruimen, perken en paden maken, borduren zetten en klinkers leggen. En evengoed gevaarlijke bomen kappen, stronken uitfrezen en hout verhakselen tot een diameter van 90 centimeter. Ik presenteer de klant een alles-in-éénpakket.” Daarnaast richt de dienstverlening van Frankco Aannemingen zich op de bouwsector. “Ik sta in voor algemene grondwerken, grondverzetwerken en rioleringswerken. Nog een kolfje naar mijn hand is het steken van putten, zoals infiltratieputten. Net als het aanleggen van toegangswegen met kiezel en bestratingen. Verder werk ik ook in onderaanneming, bijvoorbeeld voor kleine afbraak, graafwerken en het uitgraven van kelders.” Al bij al een dikbelegde boterham! Toch is Frank zijn honger niet gestild. “Om het plaatje compleet te maken doe ik er kleine landbouwwerken bij. Daarvoor beschik ik over vier tractors en grote werktuigen, waaronder een klepelmaaier. Alles bij elkaar genomen bied ik een heel brede service aan. Fijn werk afleveren, afspraken nakomen en een goede prijs-kwaliteitsverhouding garanderen, dáár draait het om!”

Goede naam, tevreden klanten

Frank staat vast in zijn schoenen. De bezige bij gaat prat op 15 jaar ervaring bij Democo, een van de grootste bouwbedrijven in ons land. “Ik heb er al die tijd in loondienst wegenwerken uitgevoerd. Telkens ging het om zeer omvangrijke projecten. De laatste zes jaar vervulde ik de rol van ploegbaas en stuurde ik een team van arbeiders aan. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. In 2014 zette ik dan ook de stap naar het ondernemerschap met de oprichting van mijn eenmanszaak. Eerst in bijberoep en sinds begin dit jaar als voltijds zelfstandige. Ik ben destijds heel klein opgestart en heb ondertussen geïnvesteerd in een uitgebreid en modern machinepark. Van een vrachtwagen, graafmachine en Bobcat tot een kraan en containers. Met dit materieel ben ik in staat om alle opdrachten zo efficiënt en veilig mogelijk tot een goed einde te brengen. Zelfs de grotere projecten. Voor dergelijke klussen werk ik nauw samen met een vaste kern van andere zelfstandige vakmannen, op wie ik keer op keer kan rekenen. Ik wil vóór alles mijn bedrijf systematisch opbouwen en een goede naam hebben. Want dat levert tevreden klanten op.”

  • Frank Pulinx - Frankco Aannemingen
  • Runksterkiezel 99 - 3500 Hasselt
  • 0477 35 26 32