Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Globo Clean Goed in de poets

PDF Versie

Globo Clean blinkt uit in het schoonmaken van kantoor- en bedrijfsruimten en trappenhallen van appartementen. Ook voor de opkuis van werven bij nieuwbouw en renovatie staat de Genkse schoonmaakfirma hoog aangeschreven. “We liggen in de bovenste lade van kleinere kmo’s, bouwbedrijven en syndici”, zegt Tiziana D’Onofrio tevreden. “Zij hebben slechts één aanspreekpunt.”

Een propere aanblik zegt veel, zo niet alles, over de netheid in een gebouw. Dat weten ze bij Globo Clean als geen ander. “Wij streven altijd en overal naar een vlekkeloos resultaat”, preciseert Tiziana. “Eerst en vooral luisteren we naar de noden en behoeften van elke klant. Die pro-actieve aanpak oogst veel bijval en leidt keer op keer tot een persoonlijke service en een schoonmaakpakket op maat. Maar wij gaan nog een stap verder. Door consequent terug te koppelen naar de klant kunnen we onze samenwerking voortdurend optimaliseren. Meer troeven? Wij reiken efficiënte schoonmaakoplossingen aan, werken met kwalitatieve producten en zetten een gespecialiseerd team in.”

Altijd en overal een vlekkeloos resultaat.

Uitstekende nazorg

Tiziana is vol lof over haar gemotiveerd en vriendelijk personeel, dat de handen uit de mouwen steekt in Midden- en Zuid-Limburg. “Mijn 23 betrouwbare schoonmaaksters liggen aan de basis van het succes van ons bedrijf. Zij houden rekening met de specifieke schoonmaakwensen van de verschillende klanten. Alle medewerksters zijn vakkundig opgeleid en op de hoogte van de nieuwste schoonmaaktechnieken. Verder staan we bekend om onze snelheid, flexibiliteit en transparantie. Ook aan onze uitstekende nazorg kunnen vele conculega’s een punt zuigen. Bij Globo Clean halen wij alles uit de kast om iedere klant voor 100 procent tevreden te stellen. Dag in, dag uit.”

  • Tiziana D'Onofrio - Globo Clean
  • Gasthofstraat 8 - 3600 Genk
  • 0495 28 10 58
  • www.globoclean.be