Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Envirotect Geen vuiltje aan de lucht

PDF Versie

Meer productiviteit en minder ziekteverzuim. Plus: lagere werkingskosten en een hogere energiebesparing. Daar teken je als zaakvoerder onmiddellijk voor, toch? Envirotect lost zijn beloften in met de Clean Air. “Onze professionele luchtreiniger maakt vervuilde lucht weer helemaal zuiver en gezond. In kantoren én op elke andere werkplek”, verzekert Freya Roelants.

Werknemers met hoofdpijn, concentratieverlies en geïrriteerde ogen. Ongewenste geuren en rondzwevend stof. Herkenbaar in je bedrijf of zaak? Freya wijst op de grote boosdoeners: “Airco’s, verwarming en ventilatiekanalen zijn nefast voor de luchtkwaliteit in gebouwen, net als computers, printers, schoonmaakproducten en de menselijke CO2-uitstoot. Om de binnenlucht te ontdoen van kwaadaardige micro-organismen is de Clean Air ontwikkeld. Dituiterst doeltreffend luchtzuiveringstoestel zorgt ervoor dat je de meest zuivere lucht in je longen krijgt. De voordelen? Een betere zuurstofopname in het bloed, een versterkt immuunsysteem en dus meer weerstand tegen allergieën en allerlei kwalen. De resultaten? Gezondeen gelukkige medewerkers!”

Uniek in de wereld

De Clean Air van Envirotect zuivert de binnenlucht voor 99,9999 procent tot op 0,1 micron. En dat is revolutionair! “Ons innovatieve toestel haalt niet alleen zichtbaar stof, hinderlijke pollen, ongezonde bacteriën, onaangename geuren en schadelijke gassen uit de lucht”, legt Freya uit. “Het is bijkomend uitgerust met een gepatenteerde ULPA-filter, die ook nog eens alle ziekteverwekkende allergenen en schimmelsporenin elke ruimte elimineert. Geen enkel ander luchtzuiveringstoestel ter wereld doet het beter!” Goed om te weten: op de Clean Air krijg je levenslange garantie
  • Dhr. Ghislain Raymaekers - Envirotect
  • Industriepark Brechtsebaan 10 - 2900 Schoten
  • 03 325 03 02
  • www.envirotect.be