Blijf up-to-date van het Limburgse en Kempense ondernemerslandschap? Let’s Qonnect

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*

Financiële gids

Rummens

Rummens is een huis van vertrouwen dat na een recente rebranding meer dan ooit fris en vernieuwend voor de dag komt. Helemaal naar de zin van Dennis Vandersmissen, die bij elke klant met een wit blad begint. “Wij zijn niet alleen financieel adviseurs, maar ook ondernemers. Deze bevoorrechte positie differentieert ons. We werken hands-on en servicen op kmo-niveau.”

“Als bedrijfsleider, zelfstandige, vrije beroeper of medicus loop je risico’s”, merkt Dennis op. “Bijvoorbeeld op het gebied van je mobiliteit, gebouw, inboedel, uitbating en personeel. Naargelang de specifieke situatie van de klant brengen wij alle risico’s in kaart, zakelijk én privé. Vervolgens reiken we zowel de gepaste oplossing als het beste product aan. Ook het verstrekken van kredieten behoort tot onze specialisaties. Denk aan een investeringskrediet, een wedersamenstellingskrediet via de individuele pensioentoezegging, een hypothecair krediet en een lening op afbetaling. Last but not least is Rummens expert in het structureren van je vermogensopbouw. Wij stippelen een weldoordacht plan uit voor je huidige inkomen en vermogen, maar ook al voor je pensioen, bedrijfsoverdracht en nalatenschap. Kortom, onze totaaloplossing levert je een comfortabel leven, zekerheid en gemoedsrust op.”

Corporate finance

“In het kader van die vermogensopbouw kan je bij Rummens ook terecht wanneer je je bedrijf wenst te verkopen. Maar ook als je wenst te groeien met je bedrijf, begeleiden we je bij acquisities en kapitaalrondes. Dit doen we in volledige onafhankelijkheid wat ons toelaat nauw samen te werken met accountants, bankiers, juristen en andere stakeholders.” Al 40 jaar geniet Rummens het vertrouwen van zijn klanten. “We beschikken over de kennis, expertise en legacy. Onze hoogstpersoonlijke aanpak is gelinkt aan innovatieve digitale tools. Kortom, we zijn je financiële gids in je persoonlijk en professioneel leven.”

Bedrijfsverhalen

PUUR Ondernemen

Wat geldt voor topsporters, geldt ook voor ondernemers: ze worden sterker en beter dankzij...

Polydak
Kempen, Limburg

Het gaat Polydak voor de wind. De specialist in platte daken bestaat 40 jaar en neemt eind...

De Keyser Construct

De appel valt niet ver van de boom. Jef en Brent De Keyser zijn niet alleen vader en zoon,...