Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Vaas Assets Crypto traders

PDF Versie

Bitcoin, Ethereum, Ripple, Tron of Stellar? Cryptomunten worden anno 2019 beschouwd als een van de beste investeringsbeslissingen die je kunt nemen. Alessandro Castronovo en Vincenzo Fumarola zijn helemaal thuis in de vrij nieuwe en snelle wereld van digitale valuta.

Uit de passie van het ondernemen startten Alessandro en Vincenzo een avontuur. “Noem het gerust een uit de hand gelopen hobby, maar wel een die onsvandaag geen windeieren legt”, stelt Vincenzo. “Iedereen wil genieten van de winsten van cryptogeld, maar is tegelijk beducht voor de verliezen.” Dit wekt bij velen angst op om deze weg in te slaan en ze spreken dan ook van een ‘risico’. Maar deze jongens zien het potentieel en gaan kalm en onderbouwd te werk. Zij zijn blockchain researchers van het eerste uur en bevinden zich ook actief in deze ‘nieuwe’ wereld door geregeld naar verschillende crypto/blockchain summits over heel Europa te gaan. Door dit pad te bewandelen komen ze dagelijks met ondernemers en investeerders in contact waarmee ze interesses uitwisselen en zo wegen inslaan om steeds nieuwe mogelijkheden te creëren.

Cirkel van vertrouwen

“Investeren in cryptomunten is een lucratieve manier om passieve opbrengsten te genereren”, weet Alessandro. “Wij beheren onzeeigen cryptoportefeuille. Ons risk management beperkt het risico van schommelingen op de cryptomarkt. Wij fungeren als een schakel tussen de twee wereldenen creëren een cirkel van vertrouwen door onze kennisop een onderbouwde manier over te brengen.” Het gaat hard voor Alessandro en Vincenzo. De jonge wolven hebben onlangs ook Strato Groupopgericht. “We zetten doorwinterde sales people in voor zowel startende als gevestigde ondernemingen. Om hun verkoopcijfers op te krikken!”

  • Alessandro Castronovo & Vincenzo Fumarola - Vaas Assets
  • Kuringersteenweg 172 - 3500 Hasselt
  • Alessandro 0472 76 27 76

    Vincenzo 0472 76 27 90