Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Savemak Verzekeringen Advies en totaalaanbod

PDF Versie

Savemak Verzekeringen uit Lommel en Heylen & Vande Velde uit Hechtel-Eksel hebben de krachten gebundeld. Beide Noord-Limburgse verzekeringskantoren zetten hun succesverhaal verder onder één en dezelfde noemer: Savemak Verzekeringen. “Onze klanten genieten voortaan een nog betere service en opvolging”, beloven zaakvoerders Vanessa Vande Velde en Hans Heylen.

In 2012 richtten Vanessa en haar man Hans hun eigen verzekeringskantoor op. “We hebben altijd de focus gelegd op persoonlijke en professionele begeleiding en op een hoge servicegraad. Zowel voor particulieren als voor zelfstandigen en kmo’s”, onderstreept Vanessa. Het echtpaar heeft in 2017 Savemak Verzekeringen overgenomen. Tot voor kort opereerden beide kantoren los van elkaar, met twee afzonderlijke werkingen en klantenportefeuilles. “Daar is verandering in gekomen”, vertelt Hans. “Door de samensmelting zijn onze krachten verdubbeld en kunnen wij de klanten van de twee vestigingen optimaal beheren. Heel belangrijk: we blijven trouw aan onze aanpak. Met identiek dezelfde mensen én identiek dezelfde filosofie.” Vanessa knoopt aan: “De fusie geeft ons team extra slagkracht. Ze heeft ertoe geleid dat wij nog meer in staat zijn om ons in te zetten voor onze klanten. Zij kunnen meer dan ooit rekenen op een stipte opvolging en een vlotte bereikbaarheid.”

Sterke verankering

De sterke verankering in het noorden van Limburg is een extra troef. Hans: “Als onafhankelijk makelaar beheren we niet alleen traditionele dossiers zoals auto-, brand- en aansprakelijkheidsverzekeringen. Wij zijn ook gespecialiseerd in oplossingen op maat: transport- en kredietverzekering, pensioenopbouw en inkomensbescherming. We denken mee met de klant en helpen hem bij het maken van de juiste keuzes.”

  • Vanessa Vande Velde & Hans Heylen - Savemak Verzekeringen
  • Kerkhovensesteenweg 447 - 3920 Lommel
    Houbenweg 53 - 3940 Hechtel-Eksel
  • 011 34 03 60

    011 35 20 35

  • www.savemakverzekeringen.be