Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Immo-Wereld Wereldspeler

Benny Ceyssens is een man van de wereld. De enthousiaste makelaar runt in Houthalen-Oost een succesvol immokantoor. “Naast onze passie voor het kopen, verkopen, huren of verhuren van vastgoed willen wij de beste service bieden en de snelste weg naar een nieuwe thuis zijn. Onze waarden berusten op professionaliteit, expertise en een persoonlijke aanpak. En dit alles levert tevreden klanten op.”

Immo-Wereld heeft in twee jaar tijd een uitstekende reputatie opgebouwd als professionele partner voor de aankoop en de verkoop van woningen en commerciële panden. “Nieuw in ons aanbod zijn vakantiehuizen in Curaçao, het grootste eiland van de Nederlandse Antillen”, vertelt Benny. “Sinds juni vlieg je wekelijks vanuit Zaventem rechtstreeks naar deze exotische droombestemming. Dit geeft een extra boost aan de groeiende interesse voor Curaçao, dat bij het grote publiek bekendstaat om zijn paradijselijke witte zandstranden met palmbomen. Het ABC-eiland heeft een warm en zonnig klimaat met een gemiddelde temperatuur van 27 °C, het hele jaar door. Wij verhuren er de meest comfortabele vakantiewoningen in samenwerking met lokale tussenpersonen.”

Aantrekkelijke investering

Daarnaast heeft Immo-Wereld in de voorbije jaren vaste voet gekregen in Spanje, waar het Houthalense kantoor een ruime keus aan vastgoed verkoopt en verhuurt. “Van luxueuze villa’s met meerdere slaapkamers, badkamers en een zwembad tot gerieflijke appartementen en studio’s, zowel aan zee als in het binnenland”, somt Benny op. “Razend populair zijn de kuststreken Costa Blanca en Costa del Sol, net als de eilanden Tenerife, Mallorca en Ibiza. Momenteel is Alicante volop in ontwikkeling en dan ook erg in trek. In deze zuidoostelijke provincie worden complete woonblokken inclusief de modernste technieken opgetrokken. Zeer aantrekkelijk als investering!”

“Nieuw in ons aanbod zijn vakantiehuizen in Curaçao.”

Natuurgetrouwe weergave

Immo-Wereld pakt uit met een softwareprogramma, waarmee je als potentiële koper bestaande en oude huizen volledig kan omvormen, bijvoorbeeld als je van plan bent te verbouwen. “Met enkele simpele muisklikken is het mogelijk om zelf kamers in te richten en aan te kleden. Je kiest je meubilair, muren, plafonds, afwerking, tegels, parket, noem maar op. Helemaal naar wens! Dit ontwerp draagt bij tot een snellere verkoop omdat het een natuurgetrouwe weergave is van je toekomstige interieur.”

Geleidelijke uitbreiding

Aan toekomstplannen geen gebrek. Benny: “Ons immokantoor doet het jaar na jaar beter. De omzet neemt gestaag toe wat gepaard gaat met een geleidelijke uitbreiding van ons personeelsbestand. Ons team bestaat sinds oktober uit vier gedreven vastgoedexperts. Op termijn wil ik meerdere eigen kantoren runnen in andere gemeenten én in Spanje. Verder ga ik zelf optreden als projectontwikkelaar. Ook onze volledig vernieuwde en dynamische website draagt ongetwijfeld een steentje bij aan het succes van Immo-Wereld.”
7%

Sinds 1 juni zijn de registratierechten voor de aankoop van een gezinswoning gedaald van 10 naar 7 procent.

Benny Ceyssens

Immo-Wereld

089 20 89 89

Weg naar Zwartberg 170/1

3530 Houthalen-Oost

www.immo-wereld.be