Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Roux Verfmeester

Kwaliteit en vakmanschap zullen altijd overwinnen. Dat bewijst Roux, de grootste onafhankelijke verfgroothandel in Limburg, al meer dan 60 jaar. Schilders slaan er de beste producten en materialen in. Zij krijgen bij Roux ook de kans om hun vakkennis aan te scherpen. “De technische ondersteuning aan onze klanten is best bijzonder”, weet Eddy Oeyen.

QONTACT / Nooit gedacht dat het assortiment van een verfgroothandel zo uitgebreid is.
Eddy: “Wij hebben in ons assortiment een zeer breed gamma aan producten. Niet alleen de topmerken Sikkens en Herbol voor de verf. Daarnaast volgen we ook een breed scala aan machinemerken zoals Festool, Flex, Rupes, Wagner en Graco. Omdat schilders meer en meer aan totaalprojecten doen, volgen wij eveneens een heleboel vloerbekleding- en behangcollecties waaronder Arte, Desso en Tarket.”

QONTACT / Hoe kan de schilder dit nog allemaal volgen?
Eddy: “We staan met onze hele ploeg dicht bij onze klanten en leveranciers. Wij zorgen voor netwerkmomenten en organiseren erg praktische opleidingen zodat de schilder op een aangename en professionele manier bijblijft met de nieuwste trends. Een goed geïnformeerde schilder staat sterker in de markt.”

“Prijskloppers zullen het nooit halen van stielmeesters.”

QONTACT / Welke nieuwe uitdagingen staan Roux in de nabije toekomst te wachten?
Eddy: “De markt verandert zeer snel. We proberen niet alleen onszelf maar ook onze klanten mee te nemen en voor te bereiden in een sterk evoluerende markt. Onze klanten worden geconfronteerd met goedkopere werkkrachten, goedkopere producten en mondigere klanten. Ik vind het onze taak om daarin mee te denken met onze klanten. De Belgische schilder is top in Europa, wij kunnen hem daarin ondersteunen met het juiste advies, het juiste product en een focus op toegevoegde waarde. Op lange termijn is dit een garantie voor de Belgische vakman.”

QONTACT / Hoe zie je jouw taak als algemeen directeur daarin?
Eddy: Ik zie het als mijn taak om mijn team in vorm en up-to-date te houden om kort bij de schilder te staan. Mijn medewerkers ondersteunen de schilder in zijn dagelijkse business. Onze klanten moeten in ons team een betrouwbare partner vinden. Zelfstandig zijn is een eenzame job, het is goed om te weten dat je er niet alleen voor staat. De markt is vandaag turbulent en ik hoop dat we met ons team een vertrouwde haven kunnen aanbieden zodat wij samen naar een mooie toekomst kunnen uitkijken. Er zijn geen geheimen. Kwaliteit, vakmanschap en hard werken zullen altijd standhouden.

Eddy Oeyen

Roux

089 30 06 90

Bosdel 57

3600 Genk

www.rouxnv.be