Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

BS-Technics Vakmanschap is meesterschap

De elektriciteit stroomt door zijn aderen. Bas Severijns is een man van stiel en voert samen met zijn team kleine en grote elektriciteitswerken uit. Daarnaast kan je bij BS-Technics aankloppen voor advies over binnen- en buitenverlichting. “Wij streven naar persoonlijk contact met de klant en waarborgen betrouwbaarheid. Kwaliteit en service zijn bij ons geen loze woorden. Ons vakmanschap is meesterschap.”

In volle expansie

Na negen jaar ervaring in de elektrotechnische sector vond Bas in 2011 dat de tijd rijp was om zijn eigen bedrijf op te richten. “Mijn eenmanszaak zette van in het begin een groeispurt in”, vertelt Bas. “Na twee jaar heb ik BS-Technics omgevormd tot een bvba. Sindsdien is de onderneming in volle expansie.” Een drietal jaar geleden heeft zijn vrouw Nele de rangen versterkt. “Ik ben mee in de zaak gestapt om mij voornamelijk toe te leggen op het administratief werk, de planning en de organisatie.”

Goede naam

Met BS-Technics focussen Bas en Nele op zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. “Van studentenkamers en winkels tot scholen en industriehallen. Daarnaast werken we eveneens in onderaanneming. Tot onze range aan diensten behoren onder meer domoticasystemen, zonnepanelen en ventilatiesystemen. Wij staan ook in voor het opstellen van het wettelijk verplichte keuringsdossier van een elektrische installatie”, somt Bas op. “En niet te vergeten: onze lichtstudies voor relighting”, vervolledigt Nele. “Met deze specialisatie hebben we intussen naam gemaakt. De studies worden op voorhand uitgevoerd en uitvoerig besproken met de klant.”

“Elektriciteitswerken en lichtadvies.”

Grote actieradius

Architecten, projectontwikkelaars, schrijnwerkers en particulieren, ze doen allemaal veelvuldig een beroep op BS-Technics. Bas: “Zo worden wij ingeschakeld om elektriciteit en verlichting te installeren in appartementsgebouwen. We zetten zelf ook onderaannemers in. Onze actieradius is echter niet beperkt tot Limburg. Wij voeren evengoed werken uit in de provincies Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, Antwerpen en Luik.”

Talrijke realisaties

In 2018 heeft BS-Technics talrijke realisaties tot een goed einde gebracht. Bas geeft een aantal voorbeelden. “Voor een kapsalon van Kreatos stelde ons team in zeer korte tijd de technieken op punt zodat de zaak tijdig de deuren kon openen. In kantoren in Haasrode plaatsten we energiezuinige verlichting na een relighting en lichtstudie. Bij een renovatie in Bocholt is MyHOME_Up, het eenvoudig te bedienen domoticasysteem van Bticino, geïnstalleerd. Voor een nieuwbouw in Hasselt werd dan weer het slimme domoticasysteem Niko Home Control voorzien. The Fungroup in Beringen klopte aan voor zijn volledige elektrische installatie en verlichting. Een groot project, gekoppeld aan wekelijkse opvolgingen en vergaderingen.”

Service en opvolging

“Nog meer recente referenties?”, lacht Bas fijntjes. “Joakim Packaging in Neder-Over-Heembeek, Expo-Etcetera in Melsbroek, Ellimetal in Meeuwen, NMBS in Hasselt, G-Level in Koersel en een notariskantoor in Maaseik. Onze troeven zijn een uitstekende service en een stipte opvolging. Wij gaan voor 100 procent klanttevredenheid.”

Nele Enkels & Bas Severijns

BS-Technics

0478 36 20 35

Bergerstraat 84

3680 Neeroeteren

www.bs-technics.com