Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Gereedschappen Knapen Uniek gamma van PBM’s

Loodgieters, HVAC-specialisten, dakwerkers, bouwvakkers, schrijnwerkers, interieurbouwers, grond- en afbraakwerkers, tuinaannemers en doe-het-zelvers vinden dagelijks hun weg naar Gereedschappen Knapen. “De aanhoudende groei van ons bedrijf danken we aan doorgedreven klantenbinding en scherpe prijzen. Wij sleutelen continu aan de verbetering van de service. Onze nieuwe website is daar een treffend voorbeeld van.”

Persoonlijke bescherming

Nieuw in de cash-and-carrywinkel van Gereedschappen Knapen én uniek in de regio is de gespecialiseerde afdeling met persoonlijke beschermingsmiddelen of PBM’s. Dergelijke middelen omvatten iedere uitrusting die bestemd is om door de werknemer gedragen of vastgehouden te worden, met de bedoeling hem te beschermen. “En dit tegen risico’s die zijn veiligheid of gezondheid op het werk in gevaar kunnen brengen”, weet Sam. “Hieronder vallen ook alle aanvullingen of accessoires die daartoe kunnen bijdragen. Afhankelijk van het soort werk moet de werkgever de nodige PBM’s ter beschikking stellen. Denk bijvoorbeeld aan asbestverwijdering. Daarvoor hebben wij onder meer wegwerpoveralls, ondoorlatende handschoenen en volgelaatsmaskers in huis.”

Superlicht en duurzaam

Door de nieuwe bovenverdieping is de winkeloppervlakte van Gereedschappen Knapen in één klap vergroot van 1000 naar 1500 vierkante meter. Het gamma van PBM’s is immers zeer breed. “Helmen, werkschoenen, vesten, noem maar op. Zowel lowbudget- als meer modieuze artikelen. Zo is Snickers Workwear erg gegeerd in de bouwsector. De professionele beroepskleding van dit merk zit als gegoten, wat veel te maken heeft met de ongeziene verscheidenheid aan lengtematen. Deze werkkledij is gemaakt van superlicht en toch duurzaam rip-stop stof, dat doorscheuring tegengaat. Nog een troef is de verwerking van hoogwaardige Cordura-vezels in de kledij. Het zorgt ervoor dat pakweg knie- en mouwstukken bestand zijn tegen slijtage door schuren. Van de meeste PBM’s vind je bij ons twee tot drie verschillende merken. Dat moet de klant een ultrasnelle levering garanderen”, stipt Sam aan.

"Ultrasnelle levering gegarandeerd."

Efficiënte valbeveiliging

Gereedschappen Knapen levert ook tal van PBM’s om veilig op hoogte te werken. Sam: “Van valharnassen en vanglijnen tot valstopapparaten en veiligheidshaken. Op het vlak van valbeveiliging kunnen wij bovendien rekenen op de hulp van een leverancier als Delta Plus. Die kent de geldende regelgeving op zijn duimpje en bezoekt eventueel samen met ons een werf om pasklare oplossingen aan te dragen.”

Jaarlijkse promodagen

“Een goede dialoog en een nauwe band met onze klanten vind ik heel belangrijk”, benadrukt Sam. “We organiseren twee grote promodagen per jaar. Een in september en een half december, waarbij een 35-tal leveranciers present zijn met nieuwigheden, demo’s en promoties. Daarnaast zetten we regelmatig uitstapjes naar een leverancier op touw. Verder houden onze vertegenwoordigers in Limburg en Vlaams-Brabant de vinger aan de pols. En zowat 95 procent van de bestellingen wordt geleverd door een van onze medewerkers. Precies om zo dicht mogelijk bij de klant te staan.”

Sam Knapen

Gereedschappen Knapen

013 66 45 00

Langerode 1

3460 Assent

www.gereedschappenknapen.be