Blijf up-to-date van het Limburgse en Kempense ondernemerslandschap? Let’s Qonnect

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*

Straffer dan straf

  • Location

    Limburg

  • Location

    Dorpsstraat 31, Heusden-Zolder 3550

Straffer

Hunker je als bedrijfsleider naar een groter marktbereik? Wil je met je business andere doelgroepen aanspreken? Of is het tijd om de kernboodschap van je onderneming duidelijker uit te dragen? Hét succesrecept bestaat uit een straffe branding of rebranding. En dat is spek voor de bek van merkenbouwer Jurgen Veestraeten en zijn creatief team. “Hoe straf je concept ook is, het kan altijd straffer.”

“Een droge zakelijke aanpak? Marketinglingo? Not my cup of tea!” Jurgen heeft een eigen, vernieuwende kijk op branding. “Het moet klikken met een product of een merk. Alles draait om feeling. Ik wil me aangesproken voelen en laten leiden door intuïtie, dat is de hoofdzaak. Branding is een essentiële bouwsteen voor succes en dus een goede investering. Straffer implementeert branding proposities die eruit springen. Ze effenen het pad voor een sterke merkbeleving en een effectieve marketingstrategie. Wij reiken straffe tools aan om je boodschap te vertellen en je merkwaarde te vergroten.”

Recht op doel

“Elk project wordt bij Straffer geïsoleerd. Dit betekent dat we ons volledig focussen op één opdracht tegelijk totdat zowel wij als de klant er een goed gevoel bij hebben. We nemen de tijd om met hem in gesprek te gaan en te brainstormen. Maar ook om de markt te doorgronden, trends waar te nemen en het consumentengedrag te analyseren. Zo wordt het merk van de klant eventjes ons merk. Daarna zet het team van Straffer een brand strategy op voor korte en lange termijn. Als kers op de taart pakken wij uit met creatieve inhoudelijke en grafische communicatiemiddelen. Noem ze gerust krachtige salestools, die recht op hun doel afgaan en raak schieten.”

Je merk, je verhaal

Wie met een branding agency in zee gaat, doet dit voor het verhaal dat hij wilt vertellen. “Ieder merk verdient een unieke identiteit. Wij onderzoeken, creëren en communiceren. Je kiest niet voor de diensten of de producten van Straffer. Wel voor de talenten en de ervaring in ons bureau. Velen kunnen een goed logo ontwerpen, slechts weinigen slagen erin om van je merk je verhaal te maken.”
Wij maken van je merk een start verhaal.

Klant in de kijker

Een van de klanten van Straffer is Stokbroekx & Stokbroekx. Dit boekhoudkantoor uit Bree helpt zelfstandige ondernemers, vrije beroepers en kmo-zaakvoerders aan meer succes door middel van strategische coaching, fiscale begeleiding en boekhoudkundig advies. “Voor Stokbroekx & Stokbroekx hebben we het drukwerk opgefrist door subtiele wijzigingen aan te brengen in de lay-out. Daarnaast heeft ons team verschillende filmpjes opgenomen voor de sociale media. Ze tonen haarfijn aan welke diensten het boekhoudkantoor aanbiedt. Elke spot licht een typische klant uit in telkens een andere sector. Wij voeren ook aardig wat publiciteit, bijvoorbeeld met affiches van 20 vierkante meter in het straatbeeld om de aandacht op de merknaam te trekken. Het kantoor van Luc en Frank Stokbroekx is vandaag dan ook heel ‘on brand’. Jazeker, onze aanpak is straffer dan straf.”

Bedrijfsverhalen

Bezettingswerken Fransen

David Fransen van Bezettingswerken Fransen weet waar Abraham de mosterd haalt. De gedreven zaakvoerder heeft met de jaren enorm ve...

AB Schepers-Hendrickx

Wat is je grootste bezorgdheid als je een woning of appartementsgebouw laat bouwen of renoveren? Eén: de prijs. Twee: de timing. ...

JOJO Systems

“JOJO Systems, al 30 jaar uw zekerheid in Limburg.” Een goede slogan vertelt een volledig verhaal, weet zaakvoerder Luc Jansen...