Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Maris Rots in de branding

Wat hebben KRC Genk, Stayen, Hyundai Mobis, Brucargo, La Butte aux Bois en de Limburgse gemeenten met elkaar gemeen? Ze vertrouwen allemaal op Maris voor hun comfortabel en veilig gevoel. “Ons team van energieke professionals staat in voor totaalbeveiliging”, zegt bedrijfsleider Johan Maris. “Met ingenieuze, beproefde en allesomvattende systemen op maat.”

Maris is een rots in de branding als het aankomt op beveiliging. De onderneming staat bekend om haar outstanding alarmsystemen, die gepaard gaan met een gebruiksvriendelijke bediening, bedrijfszekere centrale en effectieve communicatie via de meldkamer. “Op het vlak van inbraakbeveiliging maken onze specialisten ter plaatse een risicobeheersplan op”, legt Johan uit. “Ze selecteren de juiste bekabelde of draadloze bewegingsdetectoren, magneetcontacten en andere melders. Efficiënte mistgeneratoren en schrikdraadbeveiliging passen ook in het rijtje. Verder voorzien we professionele camerabewaking en doeltreffende toegangscontrole.”

Beproefde brandbeveiliging

“Onze branddetectie verdient speciale aandacht”, vindt Johan. “In heel wat bedrijven wordt deze vorm van beveiliging nog altijd stiefmoederlijk behandeld. Nochtans is niets destructiever dan een brand. Klanten hebben de keuze uit diverse branddetectiecentrales. Die kunnen ze samenstellen met een complete range aan detectoren, sirenes en drukknoppen.” Maris is door het INCERT-kwaliteitslabel erkend als veiligheidsinstallateur. “Wij werken met de beproefde beveiligingssystemen van Bosch”, vervolgt Johan. “Deutsche Gründlichkeit die we koppelen aan onze expertise, gedrevenheid en meer dan 30 jaar ervaring. We bieden een totaaloplossing aan die volledig is afgestemd op het type gebouw en de bedrijfsactiviteit, conform de strengste beveiligingsvoorschriften.”

“Branddetectie verdient speciale aandacht.”

Camera’s in heel Limburg

Van bedrijven en retailers tot bankinstellingen en scholen. Maris is van alle markten thuis. “Zo zijn we in verschillende Limburgse gemeenten partner voor het plaatsen van camera’s op openbare plaatsen”, aldus Johan.

Bijkomende medewerkers

Goede medewerkers moet je koesteren. Dat beseft Johan als geen ander. “De deur van mijn kantoor staat altijd open”, zegt hij. “En het werpt zijn vruchten af.” Zijn zus Ilse, verantwoordelijk voor financiën en administratie, vult aan. “Maris is één van de grootste familiebedrijven in Limburg. Wij respecteren iedereen in onze organisatie en zetten regelmatig allerlei events op touw om de teamspirit aan te scherpen. De laatste vijf jaar is ons omzetcijfer verdubbeld. We groeien gestaag en zijn op zoek naar extra medewerkers. Samen gaan we een mooie toekomst tegemoet.”

Johan & Ilse Maris

Maris

011 43 22 40

Lochtemanweg 122

3550 Heusden-Zolder

www.maris.tech