Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Rummens & Partners Lokaal verankerd

Een comfortabel leven, zekerheid en gemoedsrust zijn de vruchten van hard werken en ondernemen. Precies die drie hoekstenen vormen het expertisegebied van Rummens & Partners, het huis van vertrouwen van de door de wol geverfde ondernemer en financieel adviseur Dennis Vandersmissen en zijn team. “Wat ons onderscheidt: we zijn ondernemers én adviseurs. Wij kunnen ons dus volledig inleven in de situatie van onze klanten.”

Financieel advies

Bij Rummens & Partners krijgt de klant volledig onafhankelijk en klantgericht financieel advies. “Wij vormen een gespecialiseerd adviesbureau, dat eigenaars en bedrijfsleiders van kmo’s persoonlijk adviseert en begeleidt bij de verkoop van hun onderneming”, onderstreept Dennis. “En dit vanaf de beslissing tot verkoop tot en met de realisatie van de gewenste transactie. Een succesvolle kmo is lokaal sterk verankerd. Bij Rummens & Partners zijn we dat ook: wij staan dicht bij onze cliënten en combineren een regionale verbondenheid met de nationale dimensie van onze opdrachten. We reiken oplossingen aan in het belang en op maat van de cliënt. Onze expertise, structuur en filosofie leiden tot succesvolle transacties.”

“Persoonlijk advies en professionele begeleiding bij bedrijfsovernames.”

Professionele begeleiding

Dennis heeft ooit zelf aan de kant van de ondernemer gestaan. Zijn ondernemerservaring heeft hem enorm verrijkt. “Het startpunt bij Rummens & Partners is de fundamentele keuze om bedrijfsovernames op een professionele wijze te begeleiden. Professionalisme betekent voor ons de gelijktijdige invulling van de volgende criteria: een kwalitatief hoogstaande dienstverlening, een specifieke structuur op maat van deze dienstverlening en een duidelijke focus bij de uitvoering van onze opdrachten”, overloopt Dennis.

Gespecialiseerd team

“De kwaliteit van onze dienstverlening is gegarandeerd door de combinatie van onze onafhankelijkheid, het werken in vertrouwen met elke cliënt, een structurele betrokkenheid gedurende het hele proces en onze bewezen ervaring en expertise bij de realisatie van bedrijfsovernames”, zegt Dennis. “Onze specifieke structuur is op maat gesneden van deze dienstverlening: een klein gespecialiseerd team dat de vaardigheid bij onderhandelingen en procesbegeleiding combineert met de inhoudelijke knowhow op het vlak van corporate finance, dat belangenconflicten uitsluit en continuïteit verzekert.”

Geslaagde transacties

Dennis is formeel: “Naast professionalisme is confidentialiteit ons hoogste goed. Daarom kunnen we niet alle transacties openbaar maken. Een recente transactie is de strategische alliantie tussen Moore Stephens Belgium en Engelen & Partners. Vanuit een strategische reflectie werd ik gevraagd om via een discrete search te identificeren welke kantoren in Limburg in aanmerking kwamen voor alliantie, overname of fusie. Hierbij sprong het kantoor Engelen & Partners in het oog. Een intense periode van gesprekken over visie en strategie volgde. Zodra beide partijen op dezelfde golflengte zaten, werd er overgegaan tot het uitwerken van een overeenkomst.”

Dennis Vandersmissen

Rummens & Partners

016 81 49 88

Wolmarkt 21

3300 Tienen

www.rummensenpartners.be