Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

De Keukenboulevard Limburgse keukenmeester

Een bronsgroene eikenhouten keuken zal je er niet in de showroom vinden, toch is De Keukenboulevard een Limburgse onderneming pur sang. Met zijn topkeukens heeft het familiebedrijf een stevige voet aan de grond gekregen in de regio. Zaakvoerders Heide Cupers en Marc Houben én hun team hebben een passie voor het vak. “Kwaliteit, service en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.”

Achter elke succesvolle man staat een sterke vrouw. Bij De Keukenboulevard geldt dit ook omgekeerd. Heide en Marc hebben elkaar leren kennen in de keukenbranche. 19 jaar geleden besloten ze om hun eigen zaak op te richten. “Heel wat klanten prijzen ons aan bij hun familieleden en vrienden”, zegt Marc. “Die actieve referenties hebben we te danken aan een aantal belangrijke pijlers: kwaliteit, service en een persoonlijke aanpak.” Heide vult haar man aan: “Ook het familiale en Limburgse karakter van ons bedrijf is een troef. Marc en ik zijn altijd aanwezig en helpen voor en achter de schermen volop mee. Onze gedreven ploeg bestaat uit een mix van jonge en iets oudere keukenspecialisten. Alle neuzen staan in dezelfde richting.”

Ook voor projectmarkt

In de ruime showroom van De Keukenboulevard zijn een 30-tal kwaliteitskeukens van Belgische, Duitse of Franse makelij opgesteld. In een tijdloze, landelijke en moderne stijl, met een onbeperkt kleurenpalet en een uitgebreid gamma van keukentoestellen. Marc: “Wij hebben voor elk budget wat wils, onze klanten bepalen zelf de prijs van de keuken van hun dromen. We willen iedere bezoeker een goed gevoel geven en met de glimlach naar buiten laten gaan. Klantvriendelijkheid komt vóór alles. Daarom maken wij een professioneel 3D-ontwerp en grondplan op, geheel naar wens van de klant. Zo krijgt hij een natuurgetrouwe voorstelling van hoe zijn project er in werkelijkheid zal uitzien. Niet verwonderlijk dat de helft van de keukens die we verkopen al bij het eerste bezoek volledig is afgewerkt. Bovendien gaat een van onze keukendeskundigen ter plaatse langs voor een bespreking en opmeting, waarbij alles nog aanpasbaar is. Ook voor slimme en functioneel ontworpen projectkeukens ben je bij ons aan het juiste adres. Andere pluspunten zijn een eigen plaatsings- en leveringsdienst. Last but not least kunnen klanten hier altijd terecht, ook na een aankoop.”

Twee demokeukens

Nieuw zijn de twee demokeukens in de toonzaal. “Op regelmatige tijdstippen organiseren we er live cooking shows”, legt Heide uit. “Verder kunnen hobbykoks en andere geïnteresseerden deelnemen aan kooksessies. Zij maken dan meteen kennis met de nieuwste apparatuur en snufjes uit de keukenwereld. Denk aan keukenkasten die door stemgeluid opengaan. Of apps die precies aangeven welke voorraad in je koelkast ligt. We gaan een technologische revolutie tegemoet en De Keukenboulevard springt mee op de kar.”

Eén aanspreekpunt

Naast het degelijke keukenaanbod leggen Heide en Marc zich sinds kort ook toe op de realisatie van hoogwaardige bijkeukens, badkamers, dressings, wandmeubels en bergingen. “Klanten verkiezen tegenwoordig één aanspreekpunt”, weet Marc. “Ons familiebedrijf biedt hen een totaalconcept aan. Steeds op maat, zowel nieuwbouw als renovatie. Een uitstekende en snelle service, daar staan wij voor bekend.”

Heide Cupers & Marc Houben

De Keukenboulevard

011 21 59 24

Genkersteenweg 309

3500 Hasselt

www.dekeukenboulevard.be