Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Hermans-Mullens Lichtend voorbeeld

In Limburg zijn bijna vier op de vijf ondernemingen familiebedrijven. Door hun duurzame verankering in de regio vormen zij de ruggengraat van onze economie. Elektrozaak Hermans-Mullens uit Houthalen kan je bestempelen als een inspirerend rolmodel. Miranda Hermans nam twee jaar geleden de fakkel over van haar moeder. “Wij zetten vol in op de persoonlijke band met onze klanten.”

Levenswerk verderzetten

“Ik moet ongeveer acht jaar zijn geweest toen ik voor het eerst de klanten in onze elektrozaak bediende”, herinnert Miranda zich. Haar ouders hebben in 1972 Hermans-Mullens opgestart. Papa Jos voerde algemene elektriciteitswerken uit, mama Gerda stond in voor de winkelverkoop van elektrisch materiaal. “Eind 2000 beslisten mijn twee broers Marnik en Erwin om het levenswerk van mijn vader verder te zetten. Ikzelf run sinds 2016 de winkel aan de Grote Baan in Houthalen, op een boogscheut van de op- en afritten van de E314.”

"Vakkundige begeleiding van klanten gaat vóór alles.”

Service en support

Hermans-Mullens drijft groot- en kleinhandel in verlichting en installatiematerialen. “We slaan een ruime voorraad op en reiken totaaloplossingen aan voor binnen- en buitenverlichting, lichtregeling, ventilatiesystemen, datacommunicatie, videofonie en domotica”, specificeert Miranda. “Onze nauwe samenwerking met kleinere installateurs en elektrische bedrijven is belangrijk. Ons team verleent een technische service en support om u tegen te zeggen. Niet verwonderlijk dat installateurs hier over de vloer komen wanneer ze geen raad weten met een elektrisch probleem. Omdat wij de nieuwigheden in onze sector op de voet volgen, kunnen we onze klanten professioneel ondersteunen en efficiënte oplossingen aandragen.”

Vooruitstrevend aanbod

Het paradepaardje van Hermans-Mullens is de showroom. Goed voor 1200 vierkante meter en twee verdiepingen winkelplezier. Miranda: “Ik stel ons omvangrijk assortiment zorgvuldig samen en doe heel veel moeite om vooruitstrevend te zijn. Zo maak ik er werk van leveranciers en fabrieken zelf te bezoeken om verlichtingscollecties te selecteren. Vaak kies ik dan uit prototypen. Dit maakt dat nieuwe modellen al in onze toonzaal hangen nog voor de catalogus is verschenen. Installateurs, interieurbouwers en binnenhuisarchitecten verwijzen hun klanten graag door naar ons. Wij nemen alle tijd om te luisteren naar de klant zodat we gericht kunnen inspelen op zijn woonstijl, behoeften en verwachtingen. Op die manier zijn wij in staat om de juiste sfeer te creëren en lichttechnisch alles op punt te stellen. We werken ook lichtplannen uit en onderscheiden ons door uit te pakken met maatwerk.”

Het oog wil ook wat

“Regelmatig organiseren wij infoavonden voor installateurs. Topics zijn bijvoorbeeld domotica en ventilatie. Die sessies worden ondersteund door verschillende merken. Ze scherpen de kennis van de installateur aan en informeren hem over de laatste nieuwe producten en technologieën. Ik blijf erbij: de vakkundige begeleiding van onze klanten gaat vóór alles. Bij Hermans-Mullens koppelen we daar een goede prijs-kwaliteitverhouding, een degelijke afwerking en een esthetische meerwaarde aan. Want het oog wil ook wat”, vindt Miranda.

46 jaar

Familiebedrijf Hermans-Mullens werd opgericht in 1972. De elektrozaak is een inspirerend rolmodel.

Miranda Hermans

Hermans-Mullens

011 52 39 91

Grote Baan 3

3530 Houthalen

www.hermansmullens.be