Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Vastgoed Fransen & Co Immo in het kwadraat

Vastgoed Fransen & Co is geen immobiliënkantoor zoals alle andere. Naast de verkoop en de verhuur van vastgoed hebben zaakvoerders Hubert Fransen en Jimmy Colaers de voorbije jaren vooral succes geboekt als specialist in rentmeesterschap en het beheer van grotere panden. Vanuit Neerpelt veroveren ze met hun team stilaan heel Limburg dankzij expertise en ervaring. In de tweede helft van 2019 opent een nieuw kantoor in Lummen.

Volledig beheer

Vastgoed is en blijft een goede investering. Zeker verhuur zit in de lift, stelt Jimmy vast. “Verhuurders kloppen aan bij ons om hun pand verhuurd te krijgen, maar ook om van alle zorgen verlost te zijn. De trend van het rentmeesterschap zet zich fors door. Daar zijn wij uiteraard verheugd om, het bewijst dat we op het goede spoor zitten. Wij hebben de voorbije jaren een unieke expertise opgebouwd als rentmeester. Ik mag gerust stellen dat we een specialist ter zake zijn.” Wat houdt dat precies in, het rentmeesterschap? Hubert: “Wij begeleiden en coördineren het volledige beheer van een pand. We innen de huurgelden en storten ze op de rekening van de verhuurder. Plus: wij houden de jaarlijkse indexatie van de huurprijs bij, staan in voor alle administratieve bijstand en technische ondersteuning en leveren juridische bijstand voor alle mogelijke huurgeschillen. Kortom, alles wordt van a tot z geregeld voor u.”

"Specialist in rentmeesterschap en beheer van panden."

Faam als syndicus

Ook als syndicus heeft Vastgoed Fransen & Co naam en faam gemaakt in Limburg. Een syndicus coördineert onder andere het onderhoud van de gemene delen van een appartementsgebouw, heeft de bevoegdheid om dringende herstellingen te laten uitvoeren, verzorgt het administratieve beheer van het mede-eigendom, voert de boekhouding en zorgt voor de stipte betaling van de leveranciers. Hubert: “De syndicus draagt een steeds grotere verantwoordelijkheid en de regels worden almaar strenger. Vandaar dat de rol van syndicus meer en meer specialisatie en expertise vergt. Met ons kantoor vertegenwoordigen wij vandaag klanten verspreid over heel Limburg én daarbuiten.”

Projectontwikkelaars

Investeerders en projectontwikkelaars vinden vlot de weg naar Vastgoed Fransen & Co. Hubert: “We hebben de verkoop van alle eenheden van het nieuwbouwproject Dommelpark in Neerpelt begeleid. 100 procent van die eenheden is verkocht. Voor residentie De Koel, een ander grootschalig nieuwbouwproject in Overpelt, zitten wij vandaag aan 50 procent verkochte eenheden. We doen het ook steeds beter in de markt van de handelspanden. Wij werken daar vaak samen met projectontwikkelaars, die bedrijfsunits bouwen.”

Perfect in beeld

Hoe maakt Vastgoed Fransen & Co het verschil met de concurrentie? Jimmy: “We staan dicht bij onze klanten. Op elk moment van de samenwerking en op elk tijdstip van de dag. Zelfs om 2 uur ’s nachts, als er zich pakweg een noodgeval voordoet in een appartementsgebouw dat wij in beheer hebben. Dit verklaart voor een groot deel ons succes als syndicus.” Hubert: “We doen er ook alles aan om te koop aangeboden panden goed in beeld te brengen. Wij investeren continu in de promotie van berichten op sociale media en schakelen een professionele fotograaf in om hoogstaande beelden te maken van alle panden in onze portefeuille.”

Hubert Fransen & Jimmy Colaers

Vastgoed Fransen & Co

011 64 55 00

Kerkstraat 19

3910 Neerpelt

www.vastgoedfransen.be