Blijf up-to-date van het Limburgse en Kempense ondernemerslandschap? Let’s Qonnect

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*

Ideeënmakers van beroep

 • Company

  Autobelettering, Led-reclame, Printbedrukking en borduren, Relatiegeschenken

 • Location

  Limburg

 • Location

  Sint-Truidersteenweg 209, 3700 Tongeren

 • Email

  info@uw-idee.be uw-idee.be

Uw Idee

No-nonsense, yes-results. Deze slagzin zegt alles over Uw IDee. Het creatieve bureau uit Tongeren is gespecialiseerd in visuele communicatie. “Samen met ontwerpbureaus en grafici werken wij het idee van de klant uit. Onze troeven? We staan bekend om flexibiliteit en snelheid. Ons team speelt heel kort op de bal en maakt zo het verschil met conculega’s”, klinkt het bij Ine Van Asten en Jarno Seronvalle.

Grote uitstraling

Uw IDee blinkt uit in gevelreclame die een grote uitstraling heeft, grafische interieurdecoratie waarmee je gezien wordt, drukwerk dat een onuitwisbare indruk maakt en autobelettering met een hoge plakfactor. “Maar ook op het vlak van promotiemateriaal steken wij er met kop en schouders bovenuit”, weet Jarno. “Het geeft de naamsbekendheid en geloofwaardigheid van de klant een boost. Bepaalde gadgets en relatiegeschenken bedrukken we al vanaf één stuk omdat wij dit in huis kunnen uitvoeren. Uw IDee trekt daarbij de groene kaart. We gebruiken milieuvriendelijke solventen en zijn zelfs de eerste signmaker in Europa die daarvoor de gepaste machines heeft geïnstalleerd.”

Duurzaam tot-en-met

Textielbedrukking is het team van Uw IDee evenzeer op het lijf geschreven. “Bedrijven, sportclubs, jeugdbewegingen, ze vinden allen hun weg naar ons”, somt Ine op. “Het assortiment is enorm uitgebreid. Gepersonaliseerde kleding, katoenen tassen, paraplu’s of petjes. Giveaways zoals beddenlakens, zakdoeken, handdoeken en babykledij voorzien van een logo of een unieke tekst. Van hoge kwaliteit en duurzaam tot-en-met. Klanten kunnen kiezen uit onze vele ontwerpen of voor een eigen design. You name it, we print it!”

Totale visibiliteit

“Totaalprojecten zijn een kolfje naar onze hand”, onderlijnt Jarno. “Denk bijvoorbeeld aan de opening van een winkel, de start-up van een bedrijf of de verhuis naar een andere locatie. Uw IDee behartigt de volledige etalage- en raambelettering, gevelreclame, full colour fotobehang, muurstickers, spandoeken, stoepborden, reclamezuilen, vlaggen, naamkaartjes, uitnodigingen, noem maar op. Van ontwerp en uitvoering tot en met opmeting en plaatsing. Wij pakken de visibiliteit van onze klanten in haar totaliteit aan en creëren één uniform geheel. Helemaal in lijn met hun huisstijl. Nog goed om te weten: indien gewenst verwijderen we deskundig de oude reclames bij een klant. Om ze te vervangen door nieuwe.”

Impact en resultaat

Het team van Uw IDee is klein maar fijn. “We kicken op tevreden klanten en onderhouden een persoonlijk contact met hen”, zegt Ine. “Zij hebben altijd Jarno of mij als aanspreekpunt, zowel face to face als aan de telefoon. Wij beiden weten perfect in welke fase een project zich bevindt. Die directe lijn bevordert een vlot verloop van het werkproces. We staan dan ook bekend om onze snelheid van uitvoering. De meeste opdrachten zijn binnen de week kant-en-klaar afgewerkt. En dat is eens zo snel als de conculega’s. Onze vijfkoppige equipe heeft een passie voor het vak en denkt mee met de klant. Samen vormen we zijn idee om tot een creatieve boodschap, die het merk of bedrijf verbindt met de doelgroep. Impactvolle communicatie en resultaat, daar gaan wij voor. Niet verwonderlijk dat klanten steeds terugkeren.”

Bedrijfsverhalen

Bezettingswerken Fransen

David Fransen van Bezettingswerken Fransen weet waar Abraham de mosterd haalt. De gedreven zaakvoerder heeft met de jaren enorm ve...

AB Schepers-Hendrickx

Wat is je grootste bezorgdheid als je een woning of appartementsgebouw laat bouwen of renoveren? Eén: de prijs. Twee: de timing. ...

JOJO Systems

“JOJO Systems, al 30 jaar uw zekerheid in Limburg.” Een goede slogan vertelt een volledig verhaal, weet zaakvoerder Luc Jansen...