Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

The Water Purifier Het zuiverste water

The Water Purifier heeft meer dan 30 jaarervaring in waterbehandeling op de teller. In 2012 nam het echtpaar Petra Rubens en Bert Vandermeer samen met Tijl Clerckx het bedrijf over. Naast het realiseren van grote industriële waterbehandelingsprojecten op maat, zorgt de onderneming ervoor dat haar water tot bij de mensen komt. “Klantenservice is bij ons geen loos woord. Wie een vraag stelt, krijgt binnen 24 uur een antwoord.”

Op-en-top maatwerk

Het Beverlose bedrijf is actief in heel België enopgesplitst in twee takken: The Water Purifier en The Water Supplier. “Met onze eerste tak realiseren wij vooral heel grote industriële waterbehandelingsprojecten”, vertelt Tijl. Vaak gaat het om proceswaterbehandeling. Zo installeren we wateronthardingssystemen in staalfabrieken en betoncentrales die kanaalwater oppompen voor gebruik in hun productieproces. Onze installaties behandelen dat water zodat het de juiste samenstelling heeft. Dergelijke omvangrijke projecten zijn op-en-top maatwerk.”

“Wij zien water als een middel om je lichaam te zuiveren.”

Limburgs Water

De tweede tak is The Water Supplier, op zijn beurt onderverdeeld in drie segmenten. “Healthful Water staat voor ons Limburgs Water”, verduidelijkt Petra, “een merk dat wij zelf produceren en bottelen in herbruikbare flessen. Dit water is uiterst gezond en heeft een van de allerlaagste droogresten op de Belgische markt, namelijk 25 milligram per liter. Hoe lager de droogrest, hoe zuiverder het water. We zien water dus niet alleen als een dorstlesser, maar ook als een middel om je lichaam te zuiveren. Dokters, diëtisten en gezondheidsspecialisten houden er dezelfde filosofie op na. Het ZOL-ziekenhuis in Genk bijvoorbeeld zweert bij ons water, dat wordt aangewend voor nierdialyse en premature baby’s. Ook bekende theesommeliers werken met ons samen omdat ons water zo puur is waardoor het de smaak en de samenstelling van de thee niet beïnvloedt. In combinatie met waterkoelers leveren wij ons Limburgs Water eveneens aan bedrijven, kantoren, hotels, scholen en particulieren.”

Waterontharder en koeler

“Bij Careful Water behandelen we je water dat via de waterleiding binnenkomt”, zegt Bert. “Ons team kan waterontharders installeren bij iedereen die een probleem heeft met kalk in het water.Denk bijvoorbeeld aan privépersonen, horeca, kleine kantoren en fabrieken. Voor klanten die een waterontharder en drinkwatersysteem in één enkel toestel verkiezen, biedt onze Purificato een uitkomst. Ook met onze koelers op de waterleiding mikken wij op iedereen.Ze zorgen ervoor dat het water altijd de juiste temperatuur heeft. Dit water komt bovendien rechtstreeks uit de kraan en moet niet worden vervoerd of verpakt in flessen. Op die manier verkleinen we onze ecologische voetafdruk.”

Duurzaam ontijzeren

“Ons semimaatwerk valt onder Trustful Water, waarmee wij klanten duurzame oplossingen aanreiken. Heel wat bedrijven, tuinaanleggers, landbouwers en particulieren beschikken over een waterput. Vaak laat dit water een roestbruine aanslag achter als gevolg van een te hoog ijzergehalte. We ontijzeren het water of halen er het mangaan uit. Daarnaast plaatsen wij ook filters en doseerinstallaties. Nog goed om te weten: we vertrekken altijd van een wateranalyse door een erkend labo en stellen op basis daarvan de juiste oplossing samen.”

Petra Rubens, Bert Vandermeer & Tijl Clerckx

The Water Purifier

089 36 24 40

Genebroekstraat 82

3581 Beverlo

www.twp.be