Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Jepa Herstel van inbraakschade

Jean Parthoens is gebeten door zijn stiel. De zaakvoerder-eigenaar van Jepa staat in België en buiten de landsgrenzen bekend als een pionier in het verwijderen en herstellen van elke oppervlakteschade op verschillende materialen. “Iedere opdracht is anders en vereist maatwerk. We zijn dan ook de vaste partner van tal van bouwbedrijven, leveranciers en plaatsers van buiten- en binnenschrijnwerk en verzekeringsmaatschappijen.”

QONTACT / Inbraakschade herstellen is een vak apart, nietwaar?
Jean: “Zeker weten! Inbrekers richten vaak veel schade aan om een woning of bedrijfsgebouw binnen te dringen. Vaak gaat het om kapotte sloten, scharnieren en ramen en vernielde kozijnen en deuren. Door de inbraakschade is het pand meestal niet meer optimaal beveiligd. Leveranciers van ramen en deuren hebben doorgaans niet de kennis in huis om dergelijke schade vakkundig te herstellen. Inbraakschade aan het schrijnwerk en het hang- en sluitwerk neemt Jepa ter plaatse snel onder handen. Wij worden ingeschakeld door alle belangrijke verzekeringsmaatschappijen en diverse expertisebureaus op de Belgische markt. Niet alleen voor inbraakschades, maar ook voor alle mogelijke brandschade die nog te herstellen is. Van Limburg tot aan de kust. Ons gespecialiseerd teamstaat paraat en wordt geruggensteund door een doorgewinterde projectleider.”

QONTACT / Welke paradepaardjes staan op jullie referentielijst?
Jean: “Aan projecten geen gebrek. Het ene al prestigieuzer dan het andere. Ik denk meteen aan Zuidzicht, een uniek en exclusief nieuwbouwproject aan de Blauwe Boulevard van Hasselt. Na de beëindiging van de werkzaamheden heeft de oplevering er plaatsgevonden. De zichtbare oppervlakteschade in het gebouw is toen door de architect en de hoofdaannemer in kaart gebracht. Bijvoorbeeld krassen in glaspanelen. Het ervaren team van Jepa heeft dergelijke krassen verwijderd. Tot maar liefst 25 micron diep, zonder demontage en zonder vervorming van het glas. Indien nodig maken we komaf met aanslag zoals cementsluier en salpeterlopers of hardnekkige vervuiling op glas. Verder hebben wij in Zuidzicht alle vormen van lakschade aan de aluminium raam- en deurprofielen tot in de puntjes weggewerkt. Net als krassen in de ligbaden. Want badrenovatie is ook een van onze specialisaties. Nog referenties in Hasselt? Mediahuis, Business Park De Alverberg, residentie Hassaporta, het Havenhuis aan de Kanaalkom, de brandweerkazerne, het politiekantoor en het gloednieuwe stadhuis. Stuk voor stuk omvangrijke projecten die we voor grote aannemers zoals Democo, Kumpen en Cordeel tot een goed einde hebben gebracht.”

QONTACT / Is de actieradius van Jepa strikt beperkt tot Limburg?
Jean: “Verre van. In Brussel stonden onze vakmannen in voor de afwerking van het Phoenixgebouw, het voormalig administratief centrum van de Vlaamse Gemeenschap. Nog in Brussel hebben wij een building met een 2,5 kilometer lange strook in inoxplaten van een op twee meter een reinigingsbeurt gegeven, door ze te borstelen. In Anderlecht zijn we in de weer geweest voor het multifunctionele bouwproject City Dox. Ook de Antwerpse provincie staat op onze lijst met uitvoeringen in kinderdagverblijven en woonzorgcentra. Zelfs in Nederland en Luxemburg geniet Jepa een uitstekende reputatie en doen projectontwikkelaars een beroep op onze diensten. Niet verwonderlijk. Ons team bestaat uit degelijk opgeleide specialisten, die gebruikmaken van moderne en vernieuwende technieken voor het herstellen van allerlei oppervlakteschades. We garanderen dan ook vakwerk op maat van elk project.”

Jean Parthoens

Jepa

011 72 50 13

Prins-Bisschopssingel 50 Industriezone Ring Z.4

3500 Hasselt

www.jepabvba.be