Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Caro Services Groene schoonmaak

Wat is het eerste waar iemand op let als hij ergens binnenstapt of in de wachtkamer zit? Of het er proper en netjes uitziet. “Je hebt slechts één kans om een goede eerste indruk te maken.”Caro Services biedt zijn klanten een totaalpakket aan: van algemene schoonmaak, werfopkuistot gevelrenovatie.

“30 procent van onze klanten is al 10 jaar of langer klant, 50 procent minstens vijf jaar.” Astrid Franco, oprichtster en zaakvoerster van Caro Services, heeft alle reden om trots te zijn op haar schoonmaakbedrijf. “Onze klanten zijn tevreden over ons werk. Een veel gehoorde klacht over schoonmaakbedrijven is dat er niemand komt opdagen wanneer hun ‘vaste’ schoonmaakster of schoonmaker niet beschikbaar is. Dat is bij ons uit den boze. Wij zorgen altijd voor vervanging. We leggen de lat hoger dan onze concurrenten.”

Werken met een smile

Die aanpak slaat duidelijk aan. “Caro Services is nummer één in Zuid-Limburg, onze thuisbasis. Ons werkgebied strekt zich verder uit over Noord-Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Het personeelsbestand steeg met 50 procent in vergelijking met 2017.Goed personeel vinden is niet eenvoudig, maar het lukt ons best wel. Dat komt voor een deel doordat we de laatste tijd veel meer naamsbekendheid hebben verworven. Wij krijgen zelfs spontane sollicitaties. We dragen niet enkel zorg voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers. Caro Services kan rekenen op een gemotiveerd team en dat wil ik zo houden. Omdat ons klantenbestand wekelijks groeit, zoeken we nog steeds nieuwe medewerkers in de provincies waar we actief zijn. Mijn mensen krijgen de nodige verantwoordelijkheden wat hen extra motiveert. Zo kan ik rekenen op een sterk en hecht team, dat werkt met een smile.”

“Zorg dragen voor onze klanten én onze medewerkers.”

Respect voor de natuur

Nog een verschil met de concurrentie: Caro Services maakt nagenoeg uitsluitend gebruik van groene schoonmaakproducten. “Wij werken in opdracht van de klant, maar met respect voor de natuur. Ik heb het al vaker gezegd: het is onze plicht om daar zorg voor te dragen want ook onze kinderen moeten op deze planeet leven en overleven. Enkel als het echt niet anders kan, bijvoorbeeld voor het wegwerken van zeer hardnekkig vuil, zijn we genoodzaakt om chemische producten te gebruiken.”

Werfopkuis en buitengevels

Caro Services is veel meer dan een schoonmaakbedrijf. Astrid: “Wij staan ook in voor het verfraaien van gevels, waaronder kaleien en het opkuisen van werven.We pakken zowel de buitenkant als de binnenkant aan.” Voor wie het zich afvraagt: kaleien is een eeuwenoude schildertechniek om oude gevels te moderniseren. “Werfopkuis wint aan populariteit. Het vergemakkelijkt trouwens de oplevering van nieuwbouw- en renovatieprojecten zoals appartementen, scholen, monumenten en zorgcentra.”

Astrid Franco

Caro Services

0494 50 54 00

Brikhof 100

3840 Borgloon

www.caro-services.be