Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Alfa Equipments Efficiencywinst

Modulair en licht

Alfa Equipments plaatst inrichtingssystemen in elk type van bedrijfsvoertuig. “Onze allernieuwste systemen zijn modulairder dan ooit”, verkondigt zaakvoerder Kenny Vansimpsen. “De zijpanelen uitgerust met voorgeboorde gaatjes zijn handig om accessoires aan te hangen. Verder heb je een pak meer mogelijkheden, zoals kasten met meerdere lades. De materialen van de nieuwe systemen zijn lichter en toch even sterk als voorheen. Dat leidt niet alleen tot een flinke gewichtsbesparing, het vereenvoudigt ook de montage. De klant ervaart op zijn beurt een maximaal gebruiksgemak. En niet onbelangrijk: de kostprijs van de laatste generatie modulaire inrichtingssystemen ligt gemiddeld 10 procent lager. Dus een betere kwaliteit voor minder geld!”

Allerlei toebehoren

“Daarnaast installeren onze mecaniciens allerlei toebehoren”, vervolgt Kenny. “Bagagedragers, uitschuifbare ladders, opstaptreden, trekhaken, werkbanken, verlichting, compressoren, stroomvoorzieningen, noem maar op.”

Tweede demowagen

Begin 2019 rijdt Alfa Equipments een tweede demowagen voor. Ook met dit voertuig worden klanten bezocht om hen uitgebreid te laten kennismaken met de verschillende op- en inbouwmogelijkheden. Kenny: “De nieuwe demowagen is ingericht met glasrestelen, een baanbrekend systeem dat in eigen huis is bedacht en ontworpen. De profielen zijn voorzien van rubber om het glas te beschermen. Ze worden niet aan elkaar gelast, maar geschroefd. Dit heeft als belangrijk voordeel dat zowel aanpassingen achteraf als de ombouw naar een andere bestelwagen moeiteloos en met geringe kosten kunnen worden uitgevoerd.” Klanten kunnen na een demobezoek rekenen op een uitgewerkte 3D-tekening, die natuurgetrouw hun gewenste inrichting weergeeft. “Onze dienstverlening kent geen grenzen”, stipt Kenny aan. “Ik ontvang klanten ook op afspraak na de kantooruren. En dat levert niets dan tevreden gezichten op.”

1 uur

Eén uur per week. Die kostbare tijd verlies je al snel aan het zoeken naar materialen in een rommelig bedrijfsvoertuig. Of aan heen en weer rijden omdat je iets niet vindt.

Kenny Vansimpsen

Alfa Equipments

011 78 02 46

Fouga Magisterlaan 2189

3800 Sint-Truiden

www.alfa-bvba.be