Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Eagle Wings Administration Doelgericht zonder poespas

Ze hebben arendsogen. Ze zijn moedig en krachtig. En ze volharden in hun opzet. Tamara Westhof en Sonja Vanderspikken staan op eenzame hoogte. Beide zaakvoersters van Eagle Wings Administration nemen jouw administratie uit handen zodat jij je voluit kan focussen op de corebusiness van je bedrijf. “Ons team gaat zorgvuldig en toegewijd te werk.”

Even terug naar het voorjaar van 2017. Tamara en Sonja slaan de vleugels uit en richten Eagle Wings Administration op. De twee ondernemersvrouwen nemen een vliegende start. “Na een jarenlange carrière in boekhouding en administratie was de tijd rijp om op eigen benen te staan”, vertelt Sonja. “Tamara en ik vullen elkaar perfect aan.” Reken maar! Want ook haar medevennote heeft een ruime ervaring en brede expertise in bedrijfsadministratie op zak. “Van eenmanszaken tot en met multinationals. Toen al merkte ik dat ze heel dikwijls nood hebben aan professionele begeleiding bij hun administratie”, licht Tamara toe.

Accuraat en adequaat

Die vakkundige begeleiding ligt aan de grondslag van Eagle Wings Administration. “Wij staan in voor een accurate administratieve afhandeling en een efficiënt debiteurenbeheer, waarbij we gebruikmaken van een gestructureerd administratiesysteem”, verduidelijkt Tamara. Tot het takenpakket behoort ook bijstand in sales, denk aan het opmaken en opvolgen van offertes. “Maar evenzeer het voorbereidende werk voor de boekhouder”, benadrukt Sonja. “Daarnaast bieden we zowel op structureel als organisatorisch vlak ondersteuning met adequaat office management. Het resultaat? Een vlotte workflow!”

Taken in evenwicht

De workload van de onderneemsters is onderling optimaal verdeeld. Sonja pakt kordaat de meest uiteenlopende taken aan. “Dat varieert van de boekhouding en de facturatie tot het personeelsbeleid en de begeleiding van onze medewerksters”, somt ze op. Tamara pikt in: “Ikzelf lever support aan de algemene administratieve taken en spits mij toe op de salesactiviteiten.”

“Een goede administratie kan je geld besparen.”

Klik met de klant

“We delen dezelfde visie”, geeft Tamara aan. “Sonja en ik werken doelgericht, zonder poespas. We vatten de koe bij de hoorns, what you see is what you get. Bovendien zijn we gevoelsmensen, die het heel belangrijk vinden om een klik met de klant te hebben. Elk bedrijf in eender welke sector kan een beroep doen op onze diensten. Zo is er de kleine zelfstandige die zijn administratie geheel aan ons overlaat, de kmo die op zoek is naar een specifieke backing of het bedrijf dat een tijdelijke vervanging moet voorzien bij ziekte of zwangerschap. Zij kunnen bij ons aankloppen voor het aantal uren, dagen en weken per maand dat ze wensen. Een investering die op termijn loont. Meer nog: een goede administratie kan je zelfs geld besparen!”

Persoonlijkheid

De drie medewerksters van Eagle Wings Administration zijn elk cracks in hun vak. Sonja: “Zij stralen vooral persoonlijkheid en wilskracht uit en zijn zeer bedreven. Ze werken voor 90 procent bij de klant ter plaatse, in een sfeer van vertrouwen.” Grote plannen voor de toekomst? “Groeien naar 10 voltijdse medewerksters in de volgende vier jaar. Zodat we nog gerichter kunnen inspelen op de vragen van onze klanten”, eindigt Tamara.

Sonja Vanderspikken & Tamara Westhof

Eagle Wings Administration

0497 89 24 14

Tervantstraat 2B

3583 Paal-Beringen

0473 60 48 63

www.eaglewings.be