Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

VE Vloerwerken Crack in het vak

De waarheid mag gezegd worden: de naam Erwin Vandereyt is een synoniem voor vloerwerken op zijn best. Zijn bloeiende onderneming VE Vloerwerken is zeven jaar geleden als een paddenstoel uit de grond geschoten. De zaakvoerder en zijn team staan bekend om de perfecte uitvoering en de uitmuntende service. “Ik vind het belangrijk dat ik mijn afspraken altijd nakom. Klanten kunnen op ons rekenen.”

Alles onder controle

Het vakkundige team van VE Vloerwerken plaatst vloer- en wandtegels, keramische vloeren, natuursteen, terrasklinkers, dorpels en venstertabletten. Maar ook het renoveren van badkamers en chapewerken behoren tot het dienstenpakket. “Klanten stellen het op prijs dat ik als zaakvoerder mee de handen uit de mouwen steek”, vertelt Erwin. “Trouwens, vloeren plaatsen is echt mijn ding. Op die manier houd ik ook nog eens voeling met de stiel en heb ik alle werkzaamheden tot en met de eindafwerking onder controle. Daarnaast begeleid ik klanten bij het maken van de juiste keuze uit de verschillende soorten vloeren, motieven en kleurvariaties.”

“Klanten zijn in de wolken met het resultaat.”

Groot is groots

Grootformaattegels zijn in opmars. Deze tegels hebben een afmeting van 1,60 op 3,20 meter en zien eruit als grote panelen. “Zeer geschikt om bijvoorbeeld de wanden en de vloer van een douche naadloos te bekleden”, vindt Erwin. “Net als de wand achter het kookfornuis in de keuken en de muren van het toilet. Weet wel, slechts weinigen voelen zich geroepen om deze klus te klaren. Het plaatsen van grootformaattegels is immers delicaat en fijn werk, je moet er engelengeduld voor hebben. We zijn met minimum drie man in de weer om de megagrote platen op hun plaats te krijgen. Onze klanten zijn achteraf in de wolken met het resultaat. Een mooie referentie is een loge die wij hebben aangekleed in het voetbalstadion van Standard de Liège. De grootformaattegels hebben een grote uitstraling en geven cachet aan het interieur.”

Gecontroleerde groei

Het gaat VE Vloerwerken meer dan ooit voor de wind, de goedgevulde orderportefeuille spreekt boekdelen. Niet verwonderlijk dat het aantal medewerkers sinds 2016 is verdubbeld. Erwin: “Vandaag stel ik vier vloerders te werk. Cracks in hun vak die ik blindelings kan vertrouwen en die uitstekend werk leveren. Ons werkterrein strekt zich vooral uit van Limburg en omstreken tot Leuven, zodat we maximaal een half uur tot drie kwartier onderweg zijn. Wij wijken al eens uit naar de Belgische kust om een tweede verblijf van een klant aan te pakken. Voor verschillende architecten zijn we zelfs aan de slag gegaan in Luxemburg en Frankrijk. Ik wil gecontroleerd blijven groeien. Vijf man personeel zou ideaal zijn om eventueel twee ploegen eropuit te sturen. Een dergelijke bedrijfsomvang volstaat voor mij. Het is goed zoals het is.”

Erwin Vandereyt

VE Vloerwerken

0495 23 91 43

Startelstraat 54

3800 Zepperen

www.ve-vloerwerken.be