Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Isoglobe - Renoglobe Bloedbroeders

Compleet isolatiepakket

Door ervaring word je wijs. Michiel Caproens en Dries Erens van Isoglobe hebben dat goed begrepen. De bloedbroeders gaan prat op 10 jaar knowhow in spouwmuurisolatie. “In ons land hebben wij mee aan de wieg gestaan van de introductie van superisolerende EPS-parels, die samen met een brandbestendige lijm in de spouwmuurworden geïnjecteerd. Het geheel vormt een naadloze, vormvaste en dampdoorlatende isolatieplaat die de spouw volledig vult”, licht Michiel toe. Isoglobe plaatst uitsluitend degelijk materiaal van topmerken dat voldoet aan de hoogste isolatienormen. “Glaswolmatten en gespoten polyurethaan voor vloeren en zoldervloeren, PIR-platen voor kelders en daken”, vult Dries aan. “Ons team pakt dus uit met een compleet isolatiepakket voor zowel nieuwe als bestaande woningen en bedrijfsgebouwen.”

Totaalrenovatie en reiniging

Naast Isoglobe leiden Michiel en Dries ook Renoglobe. Deze zusteronderneming blinkt uit in de totaalrenovatie en reiniging van gevels en daken. Zowel voor residentiële als industriële projecten. Michiel: “Reinigen doen we op een efficiënte en veilige wijze, aangepast aan de ondergrond. Meestal wordt er gekozen voor aërogommen of stoomreiniging in combinatie met een passend reinigingsproduct. Ook het reinigen van crepi werd een specialisatie, wij krijgen echt alles 100 procent proper!Verder hebben we het uitslijpen en kappen van voegen, het hervoegen van de gevel, herstelvoegwerk en het herstellen van barsten en scheuren onder de knie. Renoglobe staat eveneens bekend om zijn doeltreffende behandelingen zoals het aanbrengen van een vochtwerende hydrofugelaag en de bestrijding van opstijgend vocht, condensatie en doorslaand vocht. Last but not least zijn wij bedreven in het decaperen, schilderenen kaleien van gevels.”

Meewerkende zaakvoerders

“Heel belangrijk: bij Isoglobe en Renoglobe staan we als zaakvoerders mee in voor de uitvoering van de werken. Zo hebben Michiel en ik de controle over de werven. Dit laat ons toe te streven naar perfectie”, besluit Dries.

30%

Wie isoleert, verbruikt minder energie en bespaart tot 30 procent op zijn energiefactuur. De eenmalige investering verdien je op korte termijn terug. Informeer je bij Isoglobe over de premies die je geniet!

Michiel Caproens & Dries Erens

Isoglobe - Renoglobe

011 91 74 64

Ambachtsstraat 5 bus 1

3590 Diepenbeek

www.isoglobe.be