Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

3vents Anders dan anders

De ene incentivereis is de andere niet. 3vents schittert door buitengewone concepten en originele bestemmingen. Het doel is duidelijk: “We willen onze klanten een wow-ervaring geven.” Dat kan zowel in Griekenland als in Beiroet, maar ook dichter bij huis.

Een nieuwe ster aan het firmament van 3vents is Villa Téa, een exclusief domein op het Griekse schiereiland Peloponnesos. “Ideaal als locatie voor een bijzondere managementmeeting”, weet zaakvoerder Birger Vanheusden. “Je vindt er geen recensies over op Booking.com of andere sites, dit is een privéverblijf dat 3vents in exclusiviteit kan boeken voor groepen van maximaal acht personen. De villa beschikt onder andere over een prachtige buitenkeuken en een zwembad met ligzetels, een sauna met zeezicht is in aanbouw. Je komt er volledig tot rust. De zuidelijke ligging maakt dat het er ook in de winter aangenaam vertoeven is. Je kan op het domein eten of in een van de heerlijke lokale restaurants. Aan het verblijf koppelen we een reeks bijzondere activiteiten, zoals inktvissen vangen na zonsondergang. De verse calamari worden dezelfde avond bereid. De focus van de groepsactiviteiten ligt niet op actie, maar op ontspanning.”

Volledige organisatie

Georgië verkennen vanuit een luchtballon.Bobsleeën aan 120 kilometer per uur op een olympische track in Oslo. Een sprookje van Duizend-en-een-nacht in Marrakech. Een Post Communist-tour in Bratislava. Op ontdekkingstocht in het Manhattan aan de Maas. Wavekarting in Nieuwpoort. Het is slechts een greep uit de andere incentivereizen van 3vents. Experience manager Michèle Engelen: “Wij nemen de volledige organisatie van een incentive op ons: vluchten, verblijf, activiteiten, restaurants. Voor groepen van 15 tot 150 personen. We trekken vaak naar uitzonderlijke bestemmingen in het buitenland, maar bieden ook mooie meerdaagse incentives in eigen land aan, tegen een zeer aantrekkelijke prijs.”

“Exclusieve incentivereis op het Griekse schiereiland Peloponnesos.”

Klanten verrassen

Wat is nog een gesmaakte bestemming voor incentives? “Beiroet”, zegt Birger op besliste toon. “Als we carte blanche krijgen, gaat het daarheen. Het is niet de goedkoopste bestemming, maar wel onvergetelijk. Beiroet staat bekend als het Parijs van het Midden-Oosten. In tegenstelling tot wat je misschien zou verwachten, is het een heel moderne stad met een enorm aanbod aan trendy winkels. Je vindt er eigenlijk alles: sfeer, gastronomie, natuur en cultuur. Tijdens deze incentivereis brengen wij een bezoek aan Baalbek, gekend om zijn goed bewaarde Romeinse tempels. Minstens even indrukwekkend zijn de grotten van Jeita, volgens velen de mooiste grotten ter wereld. Libanon is geen voor de hand liggende bestemming, maar we houden ervan om onze klanten te verrassen. Barcelona of Milaan, daar kent iedereen intussen zijn weg.”

Vlekkeloos verloop

3vents is niet het enige bureau dat zich specialiseert in incentivereizen. Hoe pakt Birger de zaken aan? “Met een uiterst persoonlijke aanpak. Alle bestemmingen die wij aanbieden, hebben we zelf bezocht. Elke activiteit is getest, ieder restaurant voorgeproefd. Trips worden steevast begeleid door een van onze medewerkers, om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.”

Birger Vanheusden & Michèle Engelen

3vents

0497 53 17 07

Bosstraat 69

3560 Lummen

www.3vents.be