Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Finva 1 +1 = 3

2019 start veelbelovend voor de Fintro-kantoren in Sint-Truiden: Finva in de Schepen Dejonghstraat en Trudassur aan het voetbalstadion Stayen. In de loop van volgend jaar smelten beide kantoren samen. “Door deze fusie halen we aanvullende knowhow en specialisaties in huis. Zo kunnen wij onze klanten nog sneller servicen met kant-en-klare oplossingen. Het geheel is meer dan de som van de delen”, geven de vijf vennoten unaniem aan.

“Met de consolidatie van de twee kantoren spelen we in op de marktevolutie waarbij de vraag om meer specialisaties en een bredere basis steeds luider klinkt”, legt Luc uit. “De samensmelting zorgt niet alleen voor continuïteit, maar versnelt ook ons groeiproces in de regio Sint-Truiden.” Kris treedt zijn nieuwe partner bij. “Het is eten of gegeten worden, in onze branches gaat het nu eenmaal hard. Waar vandaag bij Finva de nadruk eerder ligt op het bancaire, is dit bij Trudassur op verzekeringen. Beide partijen vullen elkaar perfect aan, bovendien hebben we ook dezelfde visie op de benadering van het cliënteel. Voortaan staat ons uitgebreid team van experts à la minute ter beschikking van de klant zowel in bancaire als in verzekeringsmateries. En dit met kant-en-klare oplossingen!”

Volledig pakket

Zelfstandigen, kmo’s, particulieren en actieve en passieve beleggers vinden vlot hun weg naar het bankkantoor van Fintro Sint-Truiden. “Wij zijn financiële langetermijnraadgevers voor elk plan en project”, vertelt Marc. “Onze klanten genieten een volledig pakket van financiële producten en diensten. Fintro is een onderdeel van de solide BNP Paribas Groep, bekend om haar goed geoliede kredietdienst. Ons kantoor beschikt evenwel over een grote mate van onafhankelijkheid. Naast de beproefde huisproducten hebben we de vrijheid om de meest gepaste oplossing voor de klant evenzeer via andere kanalen aan te bieden.”

Oplossingen op maat

Trudassur reikt verzekeringsoplossingen op maat aan, ook voor zelfstandigen, particulieren en ondernemingen. “Denk aan de dekking van voertuigen, gebouwen, materieel en aansprakelijkheid”, somt Luc op. “Wij staan eveneens in voor de arbeidsongevallenverzekering, groepsverzekering en hospitalisatie van het personeel. Verder verzekeren we de toekomst van de zaakvoerder en zijn naasten door middel van een gewaarborgd inkomen, pensioenopbouw en overlijdensverzekering.”

Groot vertrouwen

Voor het cliënteel van Finva en Trudassur verandert er niets. Maurizio: “We behouden beide locaties, die elk in een andere uithoek van Sint-Truiden liggen. Afspraken kunnen naar wens van de klant in het kantoor van zijn voorkeur plaatsvinden.” Luc vervolgt: “Bovendien blijven alle 11 medewerkers aan boord. Klanten hebben een groot vertrouwen in onze experts, zij kunnen ook in de toekomst terugvallen op bekende gezichten.”

Persoonlijke relatie

“Herkenning en erkenning zijn voor klanten enorm belangrijk”, weet Kris. “Een klant die bij ons over de vloer komt is geen nummer, hij kan zijn specifieke vraag meteen voorleggen. In onze vestigingen in Sint-Truiden en Diepenbeek hebben de teams continu toegang tot de benodigde klanteninformatie.” Het menselijk contact en de persoonlijke relatie met de klant staan onverminderd voorop, onderstreept Kevin. “In een sector die elke dag onpersoonlijker en harder wordt, biedt onze aanpak zeker een meerwaarde.”

Luc Deveux, Kevin Ottenburgs, Maurizio Rossi, Marc Kriekels & Kris Peeters

Finva

011 46 02 40

Schepen Dejohnghstraat 33 bus 01

3800 Sint-Truiden

www.fintro.be